Meryeminannesi20 Kızlar İstanbul’da ikamet ediyorum hem İBB den hemde belediyen ayrı ayrı doğum paketi alabiliyor muyuz yoksa sadece birinden mi bilgisi olan varmı? Kızımda sadece belediyeden almıştım. Doğumdan öncemi yapmalı başvuru sonramı?
KuzeyinAnnesi10 Meryeminannesi20 hem bulunduğunuz belediye hem ibb ayrı ayrı veriyor ama ibb doğumdan önce veriyor arayıp başvuru yapabilriisn. Mesela Bağcılar belediyeside doğumda sonra bebeğin kimliği çıkınca veriyor canım. İbb den başvuru yaptım kabul edilmedi ama doğum sonrası belediyeye başvuru yapıp cikrs gelen paketi ihtiyaç sahibi bi aileye vermek istiyorum bende. İbb de verse öyle yapacaktım demek istedim şansımı ama çıkmadı malesef.
Meryeminannesi20 KuzeyinAnnesi10 anladım canım bende başakşehir’de oturuyorum bende başakşehir belediyesinden almıştım ama hemen getirmediler bir ay sonra geldi paket ve içindeki zıbonlar v.s kızıma olmadı bezlerde.
elifsen Minigiim-vebenn52 tamamen tanıdık işi :) çünkü tc vs yazılıyor üzerine mal varlığı var mı yok mu bakılıyor