Zynepary Kızlar hamilelikten dolayı ilaç kullanamıyorum ve çok fena grip oldum. En kötüsü burun tıkanıklığı. Hiç nefes alamıyorum. Ne iyi gelir ne açar tıkanıklığı yaşayan varsa lütfen yazsın ❤️🩹
oylesinebiri0 Zynepary bende burda bekleyeyim bende aynı durumdayım geçmek bilmedi nesef alamıyorum ağzından alıyorum aşırı kötü tuzlu su yaptım pek faydası dokunmadı
Yesilhome Anneadayiii__ benimde gece aşırı burnum tıkanıyor kaç gündür çok kötüyüm uykusuzum dün gece dayanamayıp otrivine sıktım aslında hamileler kullanamaz yazıyodu sonra da çok pişman oldum vikcs de sürdüm bi kaç defa umarım bir şey olmamıştır çok korkuyorum zarar verdim mi bebeğe diye🥹🥲
Anneadayiii__ Zynepary ben hep sürdüm bir kaç hafta önce çok fenaydım bol bol sürdüm yani tıkandıkça bir şey olmadı çok şükür
Zynepary oylesinebiri0 bugün daha fazla dayanamayıp KBB a gittim. Tıkanıklığın yanı sıra başıma ve kulağıma ağrı vurmaya başlamıştı. Hamilelerin kullanabildiği bi antibiyotik verdi doktor. Eczanelerden satılan deniz suyu önerdi burnum için. Sizde daha kötü olmayı beklemeyin benim gibi 🙏🏻 geçmiş olsun