Kızlar merhaba. Hatırlayanlar olur belki yazmıştım, 29. Haftaya kadar tansiyonum hep düşüktü, şimdi 33 olmak üzereyiz. Şimdi 12/8, 13/9’ları görmeye başladı ama dinlenince düşüyor. İdrarda protein, ödem vs. yok çok şükür. Düzenli takip ediyoruz, 24 saatlik idrarda da yok fakat tansiyonumu ilk ölçüşümde neredeyse 13/9 oluyor, sonraki ölçümler hep 11/8, 10/7 civarı. Hastanede de öyle. Hatta bir süre gözlem altında tuttular. Orada da bekleyip dinlenince 10/7 11/8 civarı oluyor gönderiyorlar. Yine de benim bu duruma canım çok sıkılıyor, bu sebeple ciddi anksiyete ve panik atak yaşadım ama bugün biraz sakinleştim. Doktorum net bir şey söylemiyor sadece yüksek görünce gözetime alıyor düşünce gönderiyor ama her muayenede böyle ve çok canım sıkılıyor. Her gittiğimde bunu mu yaşayacağım yani? Kardiyolog ilaca gerek yok dedi düştüğü için. Bu neden olur sizce bir sakıncası olur mu? Tuzu kestim çok su içiyorum vs ama evden bile çıkmak istemiyorum yükselmesin diye😞 Ne yapmak lazım sizce? Stresten uzak kalmaya sakin olmaya çalışıyorum canımı sıkan tek şey artık tansiyon aleti görmek. Ama doktorum düzenli ölç diyor mecbur ölçeceğim. Biraz içimi dökmek istedim. Hamilelik güzel olduğu kadar da zormuş hepimize sabır diliyorum, sağlıkla kavuşalım bebeklerimize🌸