Cansu-can Kızlar daha önce sordum ama hala kararsızım. Şu an bebise oda yapmayacağım. O yüzden dolap mi alsam büyük bı sifonyer mi alsam ne yapsam bilmiyorum 🤨 var mı öneriniz? Örnek fotolar da olabilir varsa. Nasıl bı şey kullanışlı olur
Ulviyedlnn Cansu-can burda alanlardan görmüştüm Ikea hemnes şifonyer ikeaya gidip baktım ama kahverengi kulplulardan kalmamış bundan vardı baya çeşitleri de var kullanışlı çekmece içleri
Cansu-can Minimalite yani ileride oda yapmayı düşünüyorum ileride dediğim 3 yaş civarı yaparım yani beni bu kadar idare edecek bı şey olsun istiyorum. Zaten dolap yada şifonyer hher türlü ilerde kullanırım odada
Cansu-can Ulviyedlnn ben bu tarz bı şeyi yaptırmayı düşünüyorum. IKEA dan alanlar hep çok çabuk dağıldığını çok geç geldiğini filan söylüyor bide kendiniz yapıyorsunuz ya montesini
Ulviyedlnn Minimalite yok üstteki geniş olan 11.700 alttaki uzun 5 cekmeceli olan 5 bin fiyatlar boyuta göre değişiyordu 12 bin olan başka bı ürün yanda onu cekmedim
Ulviyedlnn Cansu-can evet internetten Ikea şifonyer çeşitleri daha çok var araştırıp öyle yaptırabilirsiniz model olarak mantıklı kullanımını bilmiyorum tabi kalitesini