Berenada69 Aleykck bende 18 haftalık hamileyim doktor bana da aynı ilacı yazdı ilacı bu haftalarda mi başlamak lazm yoksa erken mi başlamam lazmdı
Derinnmom TugcEsila aksam mı? Bana günde 2 kez aç karnına ic demişti. O ilaç aç karnına içiliyor sen emin misin canım
Feyzabeyoglu TugcEsila gyno ferro kabizlik yapti. Oroferon kullanıyorum cok memnunum. Hic kabiz yapmadı hem de hızlı şekilde yükseltti kan degerimi
TugcEsila Derinnmom evet günde birkere aç karnına mide bulantısı olmasın diye bide çay kahve tüketimide olduğu için gün içerisinde akşam yatmadan önce içilmesi daha mantkli sordmda eczacıya olur tabi dedi
Goksucoz TugcEsila doktorum bana özel bir hap yazdı yan etkileri olmayan sgk karşılamıyor özel sağlık sigortamla alıyorum. Hiç bir yan etkisi yok
TugcEsila Berenada69 valla yanlış hatırlamıyorsam 17 haftadan beri ama ben biraz biraktm içmeyi kendimce midemi bulamıyordu diye smdi de uyumadan önce içmeyi düşünüyorum demirle birlikte decavit ve D3 vitaminlerinide kullaniyorm
Berenada69 TugcEsila aynn benim de D3 var kullanıyorum demir ilacını doktorum 18 haftada başla dedi de ondan sordum teşekkür ederim 😊
Mevlude_Sahin TugcEsila İlk gebelikte gyno ferro sanol kullanıyordum. Bunda da ferrum bende hiç kabızlık sorunu ya da mide bulantısı sıkıntısı olmadı. Bulantılarım vardı ama en başından beri
TugcEsila Mevlude_Sahin gyno Ferro sanol ile ferro sanol duadenal arasndaki fark nedir biliyomusunz aynı değil sanırım
TugcEsila Gamzeli55 sizin değerleriniz dusukmu acaba neden 2 ögün içiyorsunuz ben günde 1defa iciyorm