hllbk99 Merhabalar 4 gün önce beta testi verdiğimde <5 çıktı bugün normalde regli olmam gerekiyor fakat olmadım.Hafif ağrı bel agrısı sol kasıkta ince agrılarım var sizce nedir
Mavimi hllbk99 değeriniz 5 hamilelik var demektir bi kan testi verip yükselişe baksanız daha iyi olur doktorunuz birşey söylemedi mi size ?
Limonumsu hllbk99 4 gün önceki test kesin sonuç vermeyebilir en sağlıklı olan tekrar kan testi yaptırmanız hayırlısıyla yükselmiştir inşallah 🌸
Burcu__0506 hllbk99 canım ben ilk sonuçta 0.100 , ikinci 2.00 oldu diğer verdğimde ve 1 güm gecikmeyle 15 gördüm o yüzden geç döllenme olabilir 🙂
hllbk99 Doktora göstermedim acıkcası henüz buraya fotoğraf yüklemeye çalışıyorum fakat olmuyor yoksa değerlerimi atacaktım ama dediğim gibi<5 olarak gözüktü bir günde gecikmedeyim şuan
Anonimanonim hllbk99 hllbk99 benim testlerde silik çıkıyordu kan 2.8 çıkmıstı bir gebenin günlüğü ebru ablaya sormustm yükselebilir bir değer demisti ama sonra çok ağrım oldu ve pembemsi çok acık renkli yoğun regl yaşadım kimyasal mı oldu ne oldu hiç bi fikrim bilgim yok ama senin 5ise bence yükselebilir
hllbk99 Bende çok şiddetli agrı yok ama vuruyor karnıma ince sızı gibi düşünün bel agrısı çok yaşıyorum o zaman tekrar gidip kan versem çıkar mı
Anonimanonim hllbk99 iki günde bir artış beklenir sizin 4gün olmussa varsa yükselmiş çıkacaktır diye düşünüyorum 🙏🏻
Bsrrgl hllbk99 yani adet olacak olabilirsiniz ama gebelik olması durumda da bu tip ağrılar normal bence. Bende yaşadım 3 ay oldu adet dönemi yaklaşınca resmen yine adet olacak gibi ağrı oluyor dalga geçiyorum kendi kendime ☺️
hllbk99 Bsrrgl doğrudur tabi🫶Aklımı karıştıran geçen ay betam 0,6 çıktı bu ay ise <5 ve bir gün gecikmem var üstelik çok bel agrısı sık idrar ve kramp
Lumlum hllbk99 < işareti küçük demek, değeriniz 5ten küçükmüş yani. Buradaki yorum yazanlar değerinizin 5 olduğunu düşünmüş. 5ten küçük olunca gebelik olmuyor maalesef.