Misal26 Kızlar 15 hatfalık hamileyim ama hala bulantım geçmedi iştah 0 bu ara ne yesem kusuyorm bide grip oldum bogazım acıyor halsiz uykusuzluk sizler bulantı için ne yediniz kesen ne oluyor bide gripte nasıl atlattınız olanlar yazabilir mi
nurcan05 Misal26 prilam kullanıyorum iyi geliyor bana bende grip oldum boğazım çok ağrıyor bugün doktora gitmiştim söyledim parol verdi birde majezik sprey verdi boğaz için geçmezse kbb a git dedi dinlen maske tak vitamin al dedi çok kötüyüm ama çorba falan içtim çay yok aynı
Dilan_ylmz @Misal26 nane limon rahatlatiyo canım 1buyuk fincan içebilirsin ben hamileliğin boyunca her ay ağır grip oldum çok zor zamanlar geçirdim ama nane limon az rahatlatiyodu beni içine az karabiber atınca boğaz yakıyordu ama iyi geliyodu senin miden kötü istersen karabiber atma nane limon iç sadece o mideye de iyi geliyo rahatlatabilir
Dilan_ylmz @nurcan05 bide pastil var eczanede hamileler kullanabiliyo ama zencefil zerdecal karabiberli pastil cok acı zehir gibi ben kullanamanistim sevmediğim için ama severseniz alabilirsiniz ilacı çok icmeyin derim parol da olsa ben çok nadir kullanirim zor durumda kalınca
nurcan05 Dilan_ylmz bende 1 tane içtim bugün parol içmek istemiyorum bebek için çok teşekkür ederim inşallah iyileşiriz hemen salgın var şu sıra herkes hasta
Dilan_ylmz @nurcan05 pekmez varsa bide pekmezin icine az limon sıkıp içebilirsiniz oda az rahatlatiyo bide ıhlamur 1 fincan içebilirsiniz oda boğazı baya rahatlatiyo
Misal26 Aynen grip de degil tm olarak bogaz agrısı acı halsizlik eklem ağrıları ve baş ağrısı beni böyle yakaladı salgın var dediniz gibi