MinikMucizem___ 15 takım aldım toplamda 2 li 5 li ve tulum olarak canım ayrı ayrı saymadım. 15 tane de zıbın aldım askılı 2 tane kısa kolu ve uzun kolu aldım çoğunlukla. Zıbın buyutucu aldım 2 tane de çok iyi oluyor. 3 müslin örtü 2 battaniye yeterli. 10 tane çorap aldım 3 tane kilotlu çorap kış bebeği çünkü. Astranot tulum ve uyku tulumu aldım ayrıca uyku kundagi da aladım. Babyjem reflu yatağı ve Manuel anakucagi aldım. Kanguru olarak sling model tavsiye ederim. Tulum alırken alta kadar çıt çıtlı olmasına dikkat et yada fermuar çift taraflı olmasına iki yönden de fermuar açılan tulumlar da kolay üstünü tamamen çıkarmadan bez değiştirebilirsin. Alt açma örtüsü yıkanabilir silinebilir tercih ettim. Bez olarak baby tuco canım. 12 18 aya kadar alışveriş yaptım ben genelde çıkıp alması bebekle zor olur evime yakında alışveriş merkezi yok çünkü. Islak mendil de pure baby almıştım 2 koli. Odasını civilden set aldım 7 bin tlye mayıs gibi almıştım. Geçen ayda park yatak aldım elele madre model canım. Sormak istediğin varaa yine sorabilirsin