Tugbabuglem58 Asli_0025 2 gun once test yaptim varla yok arasi silik cizgi cikti ben gördüm esim falan goremedi bugun kan testi yaptirdim 64le ogrendim 3uncu gebeligim
AyseEmre Asli_0025 ilk gebeliğimi 3 gün geçmişti reglim 47 ile öğrenmiştim. Suan ikinciye hamileyim bunda da 3 gün geciktim 199 ile öğrendim 🫠
Angelotte Asli_0025 Rekor bende herhalde 39 binle öğrenmiştim genelde hep reglim geciktiği için yine öyle geç olacağım zannetmiştim üstüne hamile halimle ev taşımıştım bilmeden 🫶🏻😂
Mihranur Asli_0025 hayır canım yani daha kese görüldü bebek henüz görülmedi ama ailede de ikiz yok he olsa da hayır demem ama 😂😂
Meryemgrcy elvangnc adetten 5 gün önce 3.81 di adet 5 gün gecikince 1364. Ben gecikince emin olmak için bekledim baya :)
Eylulerva Svklc benim ilk adet olmam gereken gün beta 61 çıktı 10 gün sonra 2600 oldu sizce normalmi bana düşük gibi geldi benimki
Svklc Eylulerva Aslında güzel artış olmuş herkesin betası aynı olmak zorunda değil canım kiminin çok daha düşük kiminin daha yüksek çıkabiliyor. Sağlıkla gelsin insallah