Mrvdm Hanımlar merhaba ilişkiye gireli 1 hafta geçti ve kasıklarım bacaklarım karnım sırtımda ağrı var adet sancısı gibi acaba yerleşme aşaması olabilir mi adetime daha 15 gün var benim gibi bu durumu yaşayan varmı gebelik olabilir mi
Sevinc-Berna87 Mrvdm ayniyiz canim benimse 15 gün var tam adetime benimde 1 hafta gecti belirti olarak kasiklarimda ara ara batma ve hafif bel agrisi bekliyorum bende insallah vardir ikimzdede
mmirzamm Mrvdm benim iki gebelikte de hamileliğin ilk günlerinde ilişki esnasında bile ağrı oluyordu ikinci hamileligimi öyle öğrendim inşallah seninde gönlüne göre olur
Tklc Mrvdm benim ilk hamileliğim öyle canım 15 gün varken adet sancısı gibi sancılarım vardı hatta ondan anlamıştım biraz bekledim adetime 8 gün varken test yaptım çıktı değerim 15 di
Kumsal70 Hamile kaldığım haftalarda benim de kasıklarım falan çok ağrımıştı. İnşallah sizinki de gebeliktendir😍
Sevinc-Berna87 Cinarsaitinannesi biliyorum.canim 27 de oldu ve 23 de iki kere oldu bende bu ay yumurt catladi
Cinarsaitinannesi Sevinc-Berna87 ben yumurtlamadan 12 gün sonra ogrendim adetime daha 5 gün vardı şuan idrarda çıkmaz ama ayin 4 yada5 inde direk kan testi ver negatif olsa bile 27 ekimde olan yunurtlamdan tutma ihtimali hala olabilir sadece az daha sabret
Sevinc-Berna87 Cinarsaitinannesi yok canim burda almanyada kan almiyorlar bekle diyorlar adet dönemine kadar beklicem malsef :)
Cinarsaitinannesi Sevinc-Berna87 aa anladım ama yurtdışında da clean blue diye bir test varmış yada adı öyle bisey 2 haftalik hamilelikleri falan gosteriyormus istersen ondan dene
Sevinc-Berna87 Cinarsaitinannesi biliyorum canim 6 gün adete varken gösteriyor o test bude digital var oda haftasini gösteriyor ama daha erken çok 15 gün varya beklicem