MerVedatt 17+5 olduk beş gündür 🦷 diş problemi yaşıyorum çürük oluştu ilk kez düzenli de fırçalarım ve en kötüsü aynı anda 20lik diş de ağrı yapıyor ve bitmeyen baş ağrısı yaşayan var mı ne yaptınız
srgl3362 MerVedatt ben çok çektim en son eşim dişçi tanıdığını aradı ona sordu oda karbonatlı suyla gargara yapmamı söyledi ve gerçekten yarım saate kalmadan dişimin şişliği söndü dene istersen
Burcuilker1 MerVedatt ben geçenlerde gitrşm 20 lik Dış ama maalesef röntgen den dolayı işlem yapılamadı antibiyotik verip yolladı mecbur. Onuda içmedim korktum
Ebrugll MerVedatt ben 2 aydır çekiyorum ve daha doğuma 2 buçuk ay var resmen tüm dişlerim mahfoldu uykular haram bide kötü olan baş ağrısı kulak ağrısı yapıyor 😪😪
MerVedatt Burcuilker1 bende ilaç içmem korkuyorum bu kompres ile ağrı hafifletmeye çalışıyorum parol bile işe yaramadı
MerVedatt Cnsbzkrt korkuyorum çektiremem de inşallah geçer gene lokal anestezi veriyorlar çünkü bebişlere bişe olmasın 😢
Cnsbzkrt MerVedatt adı üstünde lokal anestezi sadece dişine olan bölgeye uygulanıyor enfeksiyon kapması bence bebekler için daha da riskli kaç doktora sordum enfeksiyon kapıp rahatsız edicegine cektirebilirsin acil olan dişini dediler gömülü olmadıgında sıkıntı yok