Baklava Hulya00 hemen yer degişelim 😅 al bu ananasi 😅 çok dövüyo beni 😅 resmen karete yapiyo sanki 😅 ben sarsiliyorum 😅 O gunlere gelince gorurum ben seni 😅 Rabbim saglikla kavustursun ins.Keyfini çıkara çıkara yasatsin o gunleri 😉😊
Hulya00 Baklava hahha yaa çok tatlııı videoya alınnn alıyomusun bilmiyorum ama anı olarak kalır sizde 😍 Maşallahh pek heyecanlı hareketlii minnakk ☺️ Rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin 🤗
mom02636 Sitionline hayır henüz çıkmadı daha erken zaten bazen yemekten sonra ve gaz sorunu olunca baya şişiyor 😂 ilk hamileliğimden kalan ufak bi göbeğim var zaten bide benim çok zor geçti ilk 10 haftaya kadar bulantı çok oldu şimdi bulantı geçti iştahsızlık aşırı fazla 3,5 kilo verdim 🙄
Sitionline mom02636 bende internetten falan bakıyorum 3 aylık hamilelerin karnı baya belirginleşmiş benim niye cıkmadı diyorum 😁 o zamn normal çıkmaması daha Benm de geçti mide bulantım 9. Haftada ama iştahim iyi cnkü bırakmıyorum kendimi zorlayıp yiyorum vitamin olsun diye bende
Hulya00 Lee amin inşallahh canım benimm ☺️ Aslında biz ilk başta ikizdik yani iki kese vardı sonraki haftada gittimde 5 haftalıkken bi kese kaybolmuş yoktu bir kese büyümüştü kalbini falan gösterdi doktor atıyo ama dinlemek için çok erken dedi inşallah Cumartesi dinleyecegim 😍