Baklava Hulya00 bencede masallah tır gibi oldum 😅 Ufak tefek meyveler oldugumuz zamana geri donmek istiyorum 😅
Hulya00 Baklava bende olsam öylee hissetme zamanına gelsemm ne güzel bir duygu ama Rabbim isteyen herkese versin ve yaşatsın ☺️😍 az daha dayaaan inşallahh sağlıklıca alırsınız kucagınıza ☺️
Hulya00 Sitionline çok teşekkür ederim hepimize özellikle bebişlerimize yarasınnnn ☺️ Ohh hafif şeyler iyi geliyor mideye şu an yaglı şeyler çok agır basıyor bama 😕
Sitionline Hulya00 evet yağlı ve şekerli seylericok tüketmeyin diyorlar zaten ağır gelir.Kendimizi en iyi biz biliriz ne iyi geliyorsa onu yemek lazım.cinsiyet belli oldu mu?
Baklava Hulya00 hemen yer degişelim 😅 al bu ananasi 😅 çok dövüyo beni 😅 resmen karete yapiyo sanki 😅 ben sarsiliyorum 😅 O gunlere gelince gorurum ben seni 😅 Rabbim saglikla kavustursun ins.Keyfini çıkara çıkara yasatsin o gunleri 😉😊
Hulya00 Husozle38 aaay bebişler aynıı büyüklüktee bide o üzümün kalp atışını duysam çok güzel olacak 😍
Hulya00 Sitionline aynen zaten benim mide çok akıllı kabul etmez öyle şeyler 😁 aay keşke Ama çok küçügüz daha 8+2 yizz kalp atışını bile duyamadım inşallah Cumartesi günü 😍 sizin fıstıgın nedir cinsiyeti ☺️
Sitionline Hulya00 bende daha öğrenmedim en son kalp atışını duyduk o kadar🥰 cok merak ediyorum ama belki birdahaki kontrolümde öğrenirim 🙏🏼
Sitionline Hulya00 inşallah ya gerçekten çok güzel bir duygu kalp atışını duymak o an daha da iyi hissediyorsun onu 😊
Gmzcngi Hulya00 4 ay icimizden hep kız gecmişti hatta ismiyle sesleniyoduk ama pipili cıktı bizimkisi🙈 sizede maşallah canım♥️
Hulya00 Sitionline yaaaa ☺️ En kısa zamanda sağlıklıca görür ve duyarızzz inşallah çok güzel bir duygu aynen benim ilk gebeliğimden biliyorum kalp atışını duymuştum sonra tabi düşük oldu insan çok kötü oluyor Rabbime şükürler olsun ki o duyguyu yine bize tatdırdı inşallahh isteyen herkese nasip etsinn aylarca bekledik bu anı eşimde bende özellikle eşim tam bir çocuk hastası felaket düşkünlüğü var ☺️