Kbr-05 Fatma1- korkmayın merak etmeyin korkacak bir şey yok çünkü bişeyden haberiniz olmuyor sadece biraz çekiştirme hissediyorsunuz o da acısız biraz sallantı öyle düşünün başka da bir şey yok. Sonrasında da emzireceğiniz zaman emzirme yastığı kullanın dikiş yerinize baskı olur yoksa zorlanırsınız. İlk kalkarken de iyi düşünün dik olay olacak diye yavaş yavaş hareket edin karşiya bakarak yürüyün nefesinize odaklanın sadece ilk Yürüdükten sonrası kolay zaten. Ben ertesi gün eve çıktığımda evimi toplayıp misafir ağırladım çamaşırlaarı bulaşıkları hallettim kendimi zorlamadan yavaş yavaş bi kalktığımda birini bi kalktığımda birini yaptım o sayede sık kalkıp sık yürüyünce daha çabuk toparlandım sizde sık yürüyün iyi düşünün Allah kolaylık versin inşallah
Fatma1- mmirzamm ilk olunca insan başına ne geleceğini bilmiyor birde sezeyana karşı Milet çok önyargılı o da korkutuyor
Fatma1- EzgiiS benim suyum hep sınırda o riskim var birde bebek az kilo almaya başladı perşembe kontrol var duruma göre karar verecek ama 37yi görmez dedi
Fatma1- Bebisannneessi şu ameliyat olayı bitsin de sadece oraya odaklıyım inan gerisini düşünemiyorum bile. Sakinleştirici falan isterim belki o kadar doktor başımda görünce stres olurum iyice
Bebisannneessi Fatma1- inan bu kadar dert ettiğine degmicek, zaten doktorlar iyice alışmış sohbet etmişti bizimkiler sezeryan sırasında, beni de konusturuyorlardi rahat güzel bı ortam vardı, inşallah senin de öyle olur sohbet edince biraz olsun stresin gidiyor
Bskaysy Fatma1- canım altın uyuşuk ıkınamıyorsun çişini yaparken. O yüzden bi 15 dakika bezini çıkarıp ıkınmayı ve çişini yapmayı denemelisin. Yürüsen dahi oranın uyuşukluğu hemen geçmiyor kaç saat sonda takılı oluyor ya tembelleşiyor biraz. Her boş anında tuvalete gidip ıkınmayı ve çişini yapmayı dene. Böyle anlatınca bi değişik veya korkutucu geliyor olabilir ama korkma acıtsn veya korkulacak bişey değil o an gelsin ne demek istediğimi anlarsın
Sevdanurr4 Fatma1- üzülme canım benim ilk gebeligim de sezeryan oldu 35+4 de geldi kızım şimdi şükür 2 buçuk yaşında küveze bile girmemişti sıra ikinci hamileliğimde bakalım 😊
ebrarmom08 Fatma1- canım şimdiden kendini sıkıntıya sokma belkide küveze girmez kilosu ve solunumu iyiyse 😊 bende sezeryan doğum yaptım. Yürüdükçe toparlanıyosun bol yürü gazını çıkartmak için doğum sonrası bol rezene çayı iç ve filtre kahve tüket narkozu çabuk atmak için, 😊
Fatma1- ebrarmom08 kilosu iyi gibi çok altta değil bilmiyorum. Evet onu duydum çok iyi geliyormuş bakalım inşallah güzel olur herşey
Zzeyynep04 Fatma1- çıkarırılar canım merak etme kendini üzme gelince sana çok ihtiyacı olucak ve duygularını hissedicek emin ol🥰
Fatma1- Zzeyynep04 üzmemeye çalışıyorum da insanın düşündüğü gibi olmuyormuş hiçbirşey bu doğumda son ana kadar herşey zor ama geçecek 🥰
Zzeyynep04 Fatma1- yaşamış ve genç bir anne olarak çok iyi anlıyorum ama onun kokusu herşeye değer çoktan benim kızım 4 buçuk aylık oldu bile
Fatma1- Bebisannneessi evet yoksa kafa hep orda oluyor. İnşallah benimde güzel geçer birşey hissetmem. Buraya da pozitif sezeryan hikayesi diye yazmak nasip olur inşallah🥰
Kanalize Fatma1- kötü olursanız sakinleştirici yaparlar olağan bir durumda da spinali genel anesteziye çevirirler doğumu zaten görmeyeceksiniz kavuşmayı hayal edin gerisini unutursunuz
Fatma1- xbebegimx inşallah bakalım kilo alırsa dayanırsa 2 hafta daha. Genel anestezi daha acılı oluyormuş galiba uyanınca diğerine göre