mmirzamm Fatma1- benim ağrı oluyordu ama böyle hissetme sadece makas falan görmüyorsun kesildiğini de anlamıyorsun hatta bana kesim yapıldı bebek çıkarılacak deyince anladım ilk kalkışdan sonra sürekli yürürsen daha iyi oluyor
OguzMoms Fatma1- Üzülmeyin benim bebeğim 36 doğdu kuvezide hazırdı ama doğduğunda solunum sıkıntısı yoktu ve kuveze girmedi içinizi ferah tutun 🌸
Selmaa-00 Evrimkrcgln Şuan 38+1…ilk defa bugün çatı muayenesi yapıldı ve doğum şekline karar verildi..siz doktorunuza bi sorun bence..en azından muayene etsin..normal doğum mu istiyorsunuz?
Evrimkrcgln Selmaa-00 normal istiyorum ama hamileliğin ilk haftalarında özelde muayne olmuştum doktor boyun kısa oldugu için kesin sezeryan olursun dedi
Umutku Fatma1- Hiç korkma canım tam uyutma istersen uyanman zaman alır ve bebişini hemen koklayamazsın diğer türlü bebiş doğar doğmaz gösteriyorlar kokluyorsun görüyorsun
Fatma1- Umutku gerçekten çok istiyorum hemen görmeyi zaten küveze girecek bari göreyim diyorum ama inşallah yenerim şu korkumu
mmirzamm Fatma1- korkma Allah’ın izniyle günde kaç tane kadın doğum yapıyor sende yaparsın sağlıkla 😊
Fatma1- Umutku ay inşallah. Bir örtü vs oluyormuş kapalı oluyormuş göbek açık oluyormuş mu ne öyle mi biliyor musun herkesten birşey duyuyorum ya
Umutku Fatma1- Tabi canım araya örtü koyuyorlar sen diğer tarafı görmüyorsun ama konuşulanları duyuyorsun yanında gemşire oluyor sana durumu anlatıyor bende aşama aşama anlatmıştı çok rahattım
Fatma1- Umutku ay inşallah iyi doktorlara denk gelirim bende içime su serpildi biraz bugünden beri bir ağlama gelmişti durdurmadım kendimi
PervinY Fatma1- Alt taraf derken bacaklarını soruyorsan evet örtüyorlar sadece ameliyat edilecek bölge açık kalıyor. Yüzünün önüne de perde gibi örtü indiriyorlar bişey görmüyorsun hiç kafana takma orayı. Sağlıkla gelsin inşallah bebişin 🥰
Fatma1- PervinY ben komple alt bölge açık olarak düşünüyordum sadece o önlük üstümüz kapalı olarak biliyordum. Ay inşallah çok zor süreçlerden geçtim hamilelğimde her ay birşey çıkmıştı 🥰
TgbHmz Fatma1- Hiç korkmayın bende 35+5 de erken doğum yaptım spinal sezaryenle çok rahat geçti benim biraz ağrı oluyor tabiki ama bol bol yürümeye calışırsanız kolay atlatırsınız
Cerennx Fatma1- korkulacak hiç bir şey yok emin ol ben titreye titreye gittim hastaneye ama hiç te bişey yokmuş öyle