13.10.23 2. Normal doğumum uzun uzun yazmak yerine bütün merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Birincisi kendi sancımla 2. Si suni sancı ile :)

Hangi doğum daha kolaydi 1 mi 2 mi ben 2 olacak inşallah ilki çok zordu yine çok korkuyorum zor olur diye

Kaçıncı hafta cinsiyetini ve kaç kilo doğdu maşallah Allah mübarek eylesin

Kaç haftalık doğum yaptınız suni sancı banada vere bilirler yarın kontrolüm var

Badgirl_ 2. Si daha kolaydı ama tek sıkıntı 41 haftalık oldum ve bir türlü sancım gelmedi 2. De tek sıkıntım birinciden daha geç doğması 😊

Esmaxzcv Hep öyle derrdiler bende çok korkmuştum suniden ama daha düzenli geldi sancılarım benim için daha kontrollü geçti korkulcak birşey yokmuş

Rabiagulcin korkulcak bişey yok inanın ilk doğumum kendi sancımlaydı sanki bi anda ve şiddetle gelmişti suni de ise daha düzenliydi

Btunc ne kadar süre sancı çektiniz?. Bana da doktor 40+2 de , 1 kasıma yatış verdi suni ile

Esomete sabah 10 gibi hafif hafif başladı 2 de düzenli gelmeye başladı 5 te ise doğurdum yaklaşık 3 saat bi sancı çektim

Btunc ben şu an 36 haftalığım dün benimde nişanım geldi. Rahim ağzımda falan yumuşama olmuş. Benim doğumum ne zaman olur acaba

Btunc
              Rabbim analı babalı büyütsün inşaAllah kaç kiloda doğdu peki