Btunc 13.10.23 2. Normal doğumum uzun uzun yazmak yerine bütün merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Birincisi kendi sancımla 2. Si suni sancı ile :)
Badgirl_ Hangi doğum daha kolaydi 1 mi 2 mi ben 2 olacak inşallah ilki çok zordu yine çok korkuyorum zor olur diye
Btunc Badgirl_ 2. Si daha kolaydı ama tek sıkıntı 41 haftalık oldum ve bir türlü sancım gelmedi 2. De tek sıkıntım birinciden daha geç doğması 😊
Btunc Esmaxzcv Hep öyle derrdiler bende çok korkmuştum suniden ama daha düzenli geldi sancılarım benim için daha kontrollü geçti korkulcak birşey yokmuş
Btunc birminikkizannesi evet 13 ekimde doğum yaptım 11 i gecesinde nişanım gelmişti beyaz jelimsi bi akıntı
Btunc Rabiagulcin korkulcak bişey yok inanın ilk doğumum kendi sancımlaydı sanki bi anda ve şiddetle gelmişti suni de ise daha düzenliydi
birminikkizannesi Btunc ben şu an 36 haftalığım dün benimde nişanım geldi. Rahim ağzımda falan yumuşama olmuş. Benim doğumum ne zaman olur acaba
Btunc Hiilal0606 açılmamı bilmiyorum sıfır snacı ve ağrıyla 40+5 te yatışım oldu 40+6 da suni başlandı 41 de doğdu
Btunc Esomete sabah 10 gibi hafif hafif başladı 2 de düzenli gelmeye başladı 5 te ise doğurdum yaklaşık 3 saat bi sancı çektim