Beyzanury1234 birmeleginannesi_ benim düşükten 2 sene sonra nasip oldu bende sorun yoktu eşimdede yoktu ama o gitmemişti hastaneye en son yürü dedim gittik daha test falan yaptırmadan o ay hamile olduğumu öğrendim yani sorun olmasa bile tutmuyor regl bitti ilişkiye girmeye başladım iki gebelikte aynı şekilde tuttu
birmeleginannesi_ Beyzanury1234 bende öyle yapıyorum da nasip olmuyo ya biz ikimizde test olduk sorun yok bı benim crp enfeksiyon yani 20-30 çıkıyor o kadar doktorda o engel değil dedi yüksek değil dedi.. Peki ilişkiye her gün mü girdin yoksa iki günde bir mi
Mercimeek birmeleginannesi_ o ay oldu aşırı şaşırdım Allah ondan razı olsun şuan oğlumla 26. Haftamızdayız :)
Beyzanury1234 birmeleginannesi_ regl bitti hemen 2 günde bir ilişki yaşadım iki gebeliğimde aynı şekilde tuttu
birmeleginannesi_ Mercimeek denesem mi acaba kutunun içinde 8 tane varmış galiba her gün kullandın mi
birmeleginannesi_ Mercimeek hmm yumurtlama günü kullandın yani peki kalkınca yine akintjn oldu mu.. kusura bakma böyle soruyorum da o jeli bende düşünüyorum meraktan sormak istedim
birmeleginannesi_ 8143 e nasıl biticekmis bu crp senin doktorların ne diyo.. çünkü ben çok antibiyotik kullandım o halde 20 dalan oldu 40 dan
Barabar birmeleginannesi_ benim başıma gelmedi ama erken menapoz ihtimalini kafanızdan çıkarmak için amh testi yaptırabilirsiniz. Yumurta rezervine bakılıp yaş aralığına göre bir oran veriliyor. Benim ki yaşıma göre düşük çıktı mesela ama Dr şu an için bir problem görmediğini soylemisti
birmeleginannesi_ Barabar ben onu dusundugumde doktor bana amh hemen değişen bı hormon değil ondz sıkıntı olsaydı hiç gebe kalamazdın sonuçta onda sıkıntı yok ki bir kez gebelik oluştu demişti o yüzden yapmadı test
Mercimeek birmeleginannesi_ yok sorun değil elbette akma olmadı ama tam boşaltıldığından emin olsun eşin kutunun yarısı içinde kalıyor yoksa lavaboda bir kısmı çıkıyor fazlası o da çok normal
Barabar birmeleginannesi_ benim ilk gebeliğimde kromozom anomalisi sebebiyle gebelik sonlanmiisti. Sonra sebep ne acaba derken amh ile tanışmıştım. Sonuç düşük gelince Dr bana süre verdi 4 ay kendiniz deneyin olmazsa zaman kaybetmeyelim tüp bebek yapalım dedi bu zamanı da daha önce kendiliğinden gebelik oluştuğu içindi değerim 0.69 çıkmıştı şehir Hastanesi’nde bu sonuca göre bu yorumlar yapıldı. Dr testi tekrarladı meğer sonuç 1.69 Muş o yüzden süreyi kaldırdı bu benim hikayem işinize yararsa bilginiz olsun
birmeleginannesi_ Barabar amh ölçümü yapayım yani bendd bı o zaman devlet Hastanesi’nde kadın doğuma mi gittinix
birmeleginannesi_ Mercimeek anladım canım teşekkür ederim bende düşünüyorum da yan etkisi falan varmı diye bakiyorjm hep
Mercimeek birmeleginannesi_ ben yaşamadım hatta bende sistit var ilişki sonrası kaç gün yanmam olurdu o bile olmadı aşkım
Efu birmeleginannesi_ Merhaba bendede aynisi olmustu hatta 15-20 gün gec geldigi bile olmustu ondan sonra hamile kalmistim. Sanirim sizinkide ona benzer türde bisey hamile kalmaniz an meselesi bence 🤍