goncacem Kızlar instagramdan uygun fiyatlı hediyelik bebek magneti yaptırmak istiyorum ama güvenilir sayfa bulmak zor. Önerebileceğiniz memnun kaldığınız sayfalar var mı ☺️
Burcudoga goncacem magnet olarak bilemem ama el örgüsü anahtarlık tarzı urunlerden hediye etmek isterseniz detaylıca konuşabiliriz.ayni şekilde bebek seti ve uyku arkadaşlaro da yapiyorum
gudmorningbeya goncacem gülce hediyelikler diye bir sayfadan yaptırdım magnetleri diğer sayfalar gibi klasik değil memnun kaldım
Dilekonurr goncacem ben açacak magnet yaptırmıştım gazoz kapağı olanlardan 50 ad 350 idi 2 ay öncesi güncel fiyat bilmiyorum istersen sayfasına bakabilirim mesajlardan
Aayyss goncacem magnetlerin fiyatlarına hakim değilim ama düşünürseniz tema vakfı da gönderiyor bi bakın derim
Ssutaa Ben baskiciamca diye bir instagram sayfasından yaptırdım ve gerçekten çok güzel geldi tavsiye ederim fiyat olarakta diğerlerine bakarak uygun 🫶🏻
ssevvallcnr Kızlar hediyelikler için yasel.boutique sayfasına bakabilirsiniz çok güzel şeyler var ve güvenilir uygun fiyat 🥰 https://instagram.com/yasel.boutique?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==