Bsrblr Melike_4949 yeni hastaneden çıktım asırı agrım vardı nst bağladı agrı cıkmadı idrar yollarında asırı iltıhap varmış
Hulyab Melike_4949 bendede ara ara oluyor tedirgn oluyorum bianda ama normal zaman yaklstkca baski yapyo bebisler 🙂
Selin356 Bsrblr bende 37. Haftayım sürekli ağrım var fakat Nst de çıkmıyor enfeksıyonum çok var ve hıc gecmıyor
Bsrblr Melike_4949 bebegınjz ne kadar 30+2 de 1.5 kılo dedı çok mu mınık burda herkes 2 ye yakın dıyor
Melike_4949 Bsrblr hayır normal ben henüz gitmedim 27 haftada 1 kilo 60 gramdi şuan 30 haftalık hamileyim
Nurdixx Bsrblr 31+3 1.730 gr bunlara bence takılmayın doktorum bana siz minyon birisiniz sizden 4 kilo çocuk beklemiyorum dedi siz yeterli ve dengeli beslenin kafaya takmayınca daha iyi ilerliyor süreç
Syda78 Bende 30+4 deyim kasıklarım ara ara ama şiddetli ağrıyor idrarımda enfeksiyon çıkmıştı en son bide rahim büyüdükçe kasıklara baskı yapar demişti doktorum
Bsrblr Melike_4949 anladım canım sağolasın ınsallah sağ salım vaktınde doğsun da çok agrım var enfeksiyon var dedı hap verdı sımdı