Valla artık yoruldum her gebeliğimde acillere gitmekten bilenler bilir bu benim 5. Gebeligim ilki kürtajdi ikincisi ölü doğum 3. Gebelikte oğlum sağ salim doğdu 29 aylık 4. Gebelikte kürtaj oldum 4 ay önce su an 5. Gebelik 5+1 haftalık hamileyim bugüne kadar herşey yolundaydi bugün az bir kahve leke geldi ama çok açık renkte devamı gelmedi şükür acile gittim kese gayet güzel 5+1 haftalık haftasıyla uyumlu bthcg 8250 çıktı herhangi bir düşük riski kanama alanı da yok idrar Tahlili verdim sadece yassı epitel 4 çıktı bu enfeksiyonla mı alakalı herhangi bir şey demediler bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim su an kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum belki onunla alakalı olmuş olabilir çünkü ikinci oğlumda da baya kanama yaşamıştım doktor coraspini kesmişti muhtemelen yine coraspini keseceğim belki yerleşme kanaması da olabilir dendi yani bebekle alakalı hiç bir sorun yok sebebini bulamadılar lekelenmenin bu arada kese içinde ufak bir oluşumda başlamış bakalım inşallah bundan sonra herhangi bir sorun yaşamam umarım bu sefer sağ salim doğum yaparım 🤲