Bebitom72 skuscu hmm anladım. Allah kolaylıklar versin inşaAllah hemen bulursunuz randevu sorunsuz sıkıntısız🤗 ben salı günü eğitim araştırmaya gideceğim. Sormak isteğiniz birşey varsa ben sorayım oraya size bilgi vereyim buradan😊
skuscu Bebitom72 ayy inşallah bende salı gitcem gibi izin alabilrse eşim bi doktorla görüşüp sormam randevu almam lazm çok teşekkür ederim böyle ince düşünp söylemenz bile yeterli
Derinnmom skuscu ben 7.haftada devlete gitmiştim orda bana 23.haftaya detaylı için randevu verdiler. Gittim bi yarım saat doktor baktı bi sorun yoktu çok şükür bi de ücretsiz canım ama randevu bulmak için ilk ayda devlette kontrole gitmek gerekiyor.
skuscu Derinnmom cok yoğun oluyor arayıp alamıyoruz mecbur oraya gitmemiz gerekiyor bi konuşup ayarlamaya caluscam kendim çıkıp gidebilcem bi yer değil yani ne ben batmanı biliyorm ne de kcük oğlumla hamile halde tek gidebilirim bişekilde olack :)
skuscu skuscu MHRS yada randevu sisteminde gözükmüyor bölüm. Perinatoloji. Hastaneye gitmeniz gerek kendi sistemlerinde diyorlar