17102017 Arkdslar burda olupta bebeklerin kiyafetlerini yikama icin neler kullaniyosunuz deterjani ve yumusatici olarak bn yenids geldim 29+4 teyim. PK Bi bilgim yok
isum 17102017 ve yumuşatıcı yetişkinler için bile bu kadae zararlıylen lütfen bebeğe kullanmayın, bebek için yapılmış olsa bile, tamamen kokusuz deterjanla yıkarsanız çamaşırları, bebeğin cennet kokusu zaten yetecektir, hiç gerek görmüyorum
Elizan61 17102017 frosch persil ve lenor var. Ben su an frosch deterjan lenor yumusatici kullaniyorrum
Lilysa Ben frosch marka sıvı deterjan aldım Çevremde bebeği olanlar da hep bu markayı kullanıyordu ben de o sebeple seçtim. Yumuşatıcı bebeklerin sağlığı için pek iyi değil maalesef o sebeple kullanmıyorum ama kullanacak olursanız da yine aynı markanın yumuşatıcısı da var. Rossman ve dm lerde bulabilirsiniz.
17102017 Lilysa evt bnde gnlde üni baby ve onu sürekli görüyordum ama hngisi daha iyi bilemiyorum. Yumuşatıcısiz kullandığınız icin elbiseler sertlesmiyormy acaba
17102017 isum yaa ilk gebeliğim biraz tecrübesizm. Üni baby yada frosh kullnsm sertlesmez degilmi kiyafetleri
Lilysa 17102017 sıvı deterjan olduğu için öyle aman aman bir sertleşme olmadı ki olsa bile bebişin sağlığı önce gelir o sebeple kullanmamayi tercih ediyorum.
isum 17102017 açıkçası ben bu iki markayıda kullanmazdım, siveno , incia, ecos3 gibi markaları öneririm
Kbagci Lenor bebek icin özel var oglumda onu kullandim digerleri alerji yapti denemelisin maalesef her cilt farkli tepki verebiliyor
17102017 Enu1004 yaa, aylardır alt açma bezi arıyorum😅bulamadım . Bbywalz babyone hema rosman her yere baktı esim
isum isum Klar, Sonett, Ecos3 bu markaların bebek için olanını alabilirsiniz, marketlerde bulmak zorunsa değilsiniz, internet üzerinden sipariş verin