Merhaba arkadaşlar malesef 8 haftalık düşük yaşadım şuan da tekrar hamileyim ve şükürler olsun 30 haftalık olduk oğluşumla doktorumun ölçümüne göre 34 olarak görünüyoruz bebişim önden gidiyor bebişimin kilosu 29 haftalıkken ölçüldüğünde 1700dü doktorum gayet güzel dedi kilomuza fakat ben normal mi yoksa sezeryanla mı doğum yapsam karar veremiyorum açıkçası çok korkuyorum normal doğumun zor olacağından eminim ama yapabileceğime de inanıyorum tanıdığım çoğu kişi sezeryanla doğum yapmamın daha uygun olabileceğini söylüyor doğumum normal de olsa sezeryan da olsa kayınvalidem annem akrabalarım arkadaşlarım eşim Allah razı olsun her zaman yanımdalar destekçilerim doktorum henüz bu konu hakkında birşey söylemedi sezeryan tercih eden doktor olmasına rağmen tamamen benim kararımı önemsiyor sen ne istersen o olur diyor ama eğer bir aksilik olursa direk sezeryanla alabileceğini de belirtti çünkü haftasından önde gidiyor riske atmak istemedi şimdi benim size söylemek istediğim tam olarak şu doğum yapanlar arkadaşlarımın fikirlerini almak istiyorum normal ve sezeryan arasındaki fark nedir ne yapmam gerekiyor hiçbir fikrim yok düşük yaşadığım için de biraz korku var içimde eğer birşey olursa diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim lütfen yardımcı olun 😥