Yarindanumutluanne BernaOmer kızıma yaptırdım şuan 5 yaşında. Asi olamyan bir çok arkadaşımın çocuğu rota virüsü nedeniyle hastanede yatarak günlerini gecirdi. İshal kusma yemek yememe bir sürü kötü etkenle ve bir kerede değil üstelik. Kızım 3 yıldır okula gidiyor bir kere bile rota virüsüne yakalanmadi.
Minikperi BernaOmer ben rota ve menenjit yaptırdım. Rotayı ağır atlattık aşısı olmasına rağmen hastanede yattık. Menenjiti de ben çocukken geçirmiştim aşım olmasa ölürdüm. Ülkemizde menenjit yok şu an ama olmayacak diye de bir şey yok ben yurt dışında yaşarken yakalanmıştım.
tunasmom BernaOmer oğluma 3 aylıkken yaptırdım ilk dozunu şimdi 2. Dozunu yaptıracağım mutlaka yapılması gerekiyor elalemi es geçin çocuğunuzu düşünün ben yaptırmak istiyordum zaten doktorumuzda yapılması gerektiğini söyledi. Bencede yapılmalı yaptırın mutlaka
Yarindanumutluanne BernaOmer bu aşılar bebekken yapılıyor zaten. Siz konuyu anlamamissiniz sanırım. Neye kafanız karıştı neden çocuğunuzun sağlığında milletti dinliyorsunuz. Onu siz dogurdunuz.
Tubatgn BernaOmer Yani herkesi değil doktorunuzu dinleyin, bebeğinizin sağlığını sizden başka kimse düşünmez O ya da bu yaptırmadı, çocuğu rota virüsü kapmadı benim çocuğumda kapmaz demeyin
Yesil-yesil İlk kızıma yaptırdım yine olsa yine yaptırırım, etrafımızda ki herkes hastahanede yattı rota yüzünden