Niyal1 Merhabalar benim çocuğumu 6 haftalikjen bilmiştiniz çok teşekkür ediyorum erkek demiştiniz şuan 18 hastalığım erkek gerçekten.suanda da ablam hamile 6 hafta 2 günlük tahminde bulunur musunuz yüklüyorum foto teşekkür ederim😊 @eymenMomy_ @Mucizem4242 @dolunayes @Hatice_123456
Esra_4774 Niyal1 Bana kız gibi geldi ben sadece keseden biraz hissettim canım hayırlı sağlıklı olsun inşallah 🤲
gulsenn38 Yagmurakyurek Mucizem4242 Kızlarr benimkine de bi bakınn 🥰 ![https://mutluresim.com/images/2023/10/28/nkE3xB.jpg]
BirAvucmutluluk Mucizem4242 Merhaba babada bakabilir misin burda 10 haftalıktı şuna 16 haftalığız ama en son ultrason resmî sadece bu var
Yagmurakyurek gulsenn38 çok küçük şuanda ama 🥰doğum tarihini ay yıl şeklinde yaz bide hamile kaldığın ayı yaz
gulsenn38 Yagmurakyurek Doğum tarihim :10.08.1993 Son adet tarihim :22 ağustos Hamile kaldığım ay ağustos mu eylül mü sayılıyo bilemedim o yüzden adet tarihimi yazdım 😊
BirAvucmutluluk Yagmurakyurek merhaba babada bakabılır mısın burda 10 haftalıktı şuna 16 haftalığız ama elimizde yeni ultrason resmî yok cinsiyeti de bilmiyoruz daha doktorum 20 haftadan önce söylemiyor