Sezzzgekkk Nerdeyse gebeliğim 4 ay olacak bulantım hiçbir şekilde geçmedi prilam kullanmadan ayağa kalkamıyorum bu şekilde olan var mı prilamın zararı var mı
Mmeelliikkee Sezzzgekkk zararı olsa dr vermez zaten gebeler için üretilmiş bi ilaç.. doğuma kadar bile kullanabilirsiniz
Minnakkurabiyeveannesi27 Sezzzgekkk Valla zararı olsa en başında vermezler kuzum 34+5im hâlâ kullanıyorum yoksa açıklık oluyorum
yarencaliskan Sezzzgekkk ilk gebeliğimde doğurana kadar ikinci gebeliğimde 28 hafta olduk hala içiyorum geçen bırakayım dedim ölüyorum sandım bulantıdan bundada büyük ihtimalle doğurana kadar içicem 😀
zeyneepppsultannn Hiçbir zararı yok dedi benim doktorum canım ben 39+5 teyim hâlâ içiyorum bırakamadım
11-02- Sezzzgekkk ben ilk üç ay günde 3 kez kullanmıştım bi zararı yok ama hemen bırakılmıyor genelde çevremde öyle duyuyorum ben bir anda bıraktım çok zorlandım ama bırakmıştım
Vyvyerdm Bana da yeni verdi doktor günde 3 kez. Aç karnına mı tok karnına mı içiliyor acaba, bir şey yazmamışlar ilacın üzerine
Siinemss Sezzzgekkk ilk 3 ayımda 4 kutu bitirmiştim bi zararı yok içip onu kustuğumda çok olmuştu ama gerçekten iyi geliyor şimdi bulantılarım geçti çok şükür
Ebru-29 Sezzzgekkk yok zararı canım doktorum bitkisel denebilir bu ilaç için içinde zencefil var demişti