Arzu343434 Hanımlar doktor bebeğin başı yukarda makatı asagida dedi. Eğer hep böyle durursa zaten sezeryan yaparız dedi. Bana saçma geldi. Daha erken değil mi zaten donmesi için . Bu haftalarda bebeği dönmeyip normal doğum yapan var mı
hunilimom Arzu343434 daha döner ko normal haftası 31 den sonra benim büyük kızım 36+4 de döndü komşumun gelini de 36 da baş gelişti 37 de makat olmuş 38 de yine baş geliş olmuştu 😂 döner küçük de 27 de baş geliş olmuştu öyle de durdu doğuma kadar
xxR4bia Arzu343434 bende 28. Haftadayım, makat gelişli secde pozisyonu yap YouTubedan bakarak dedi doktor, diğer ay da kontrole geldiğinde dönmezse sonrasında daha zor olur dönmesi demişti bol su iç falan dedi bakalım ne olacak
gamzecgr Arzu343434 bu haftalarda dönmesi gerekiyor doğuma hazırlık için ama daha geçte dönebilir vakti var yani benim de 29 haftalık ikiside dönmüş aşağı pozisyon almış acıtıyor öyle olunca dönmemelerini tercih ederdim 😂
KuzeyinAnnesi10 Arzu343434 26 da maksat dediler 27 de doğum pozisyonuna geçmiş dediler şuan hissediyorum kafası yine yukarıda dönüyor baya 😂😂😂 son güne kadar dönme olasılığı var korkma inşallah sağlıkla kavuşursun canım
Minigiim-vebenn52 Benimde en son 25 te ters duruyordu bir hafta sonra gidicem 28 haftalık bakalım dönmüş mü
Eventuallyhappens hunilimom bebeklerin döndüğünü anladınız mıı yoksa ultrasonda mı gördünüz? Benim bebiş de 35.haftada dönmedi hala ve şu an hareketlerinden hala başı yukarda olduğunu anlıyorum..belki de yanlış yorumluyorum👀
Arzu343434 hunilimom yani belki bi gun önce asagiya döndü doktora gidince öyle durdu. Hepsi bi ihtimal. Hem kendi de diyor sürekli yer değiştirir hem de böyle dedi. Kafamı karıştırdı😀
KuzeyinAnnesi10 Arzu343434 hayır dönünce geri dönme yapabilir tam otur olmadığı sürece doğum pozisyonuna canım balon düşün balonun ucuna kafasını sokmadığı sürece dönmeye devam eder zaten balonun ucuna da oturduysa doğum en fazla 1 hafta içinde başlar demektir 🙏🥰
Arzu343434 KuzeyinAnnesi10 saol bilgi için canım. Yani belki döndü sonra geri eski haline geldi doktor o yüzden de görmemiş olabilir . 😄