Kbrcfrzynperdgn-6106 Ben orda doğdum ama merak ediyorum nasıl bir hastane odaları konforlu mu doğum odaları nasıl doktorlar nasıl bilginize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz lütfen 🤗
FatmaB58 Kbrcfrzynperdgn-6106 beş para etmez bir hastane bir kaç doktor dışında hiç bir olumlu tarafı yok benim suyum sızıntı şeklinde geliyordu ilk gebeliğimde söylediğim halde normal dediler bebeğim hiç kilo almamıştı son zamanlar ve ben riskli gebeydim allahtan orda dogurmadım, şans meselesi diye düşünüyorum simdide ikinci bebeğime hamileyim riskli gebe olduğum için arada oraya bildiğim doktorlara gidiyorum haftaya da detaylıya gidicem
Husn-izan Kbrcfrzynperdgn-6106 İlk doğumum orda oldu kızım 2 yasına girecek Simdi 36 haftalığım tekrar orayı düşünüyorum planlı olursa orda yapmak istiyorum . Gece saat başı kontrol edildim odamda yalnızdım ama gündüz 12 tane ebem odamda yanımdan hiç ayrılmadılar her sancımda ellerimden tutup teselli ettiler yürüyüş yaptırdılar pilates ile spor yaptırdılar belime sürekli masaj yaptılar duş bile aldırdılar doğumdan sonra odamda oldum odada 2 hasta oluyor ama perde araya çekiliyor yüz göz olmuyorsun tuvalet banyo güzeldi yemekleri öyle güzel değildi ama sonuçta pikniğe tatile gitmiyoruz eşim bana dışardan yiyecekler almıştı anne ve bebek için bütün olası sorumlulukları kabul eden bir hastane olduğu için tercihim oldu sadece sık sık alttan muayene etmeleri zoruma gitti ama benim doğumum çok zor oldu çok zorlanıyordum diyemi kontrol etmek zorunda kaldılar bilemiyorum ilk doğumum bebeğim 3750 boyu da 52 cm iri bi bebekti çatı muayenemde normal değilde normale yakın demişti doktor oyüzden galiba … Tavsiye ederim Yinede 😊
Tokyobtl Aynı oda da iki kişi kalıyor doktorlar sürekli stajyerler geziyor 8 9 kişi ebeler iyi hemşirede ama yanına hiç Bir yakının girmiyor sen tek başına doğum yapıyorsun ebeler le sen doğum yapıp lahusa katına çıkana kadar ailen eşin yanına giremiyor
Bsra0534 Ben suanlık memnunum. Sezaryen dogumum orada olcak ☺️ 36 haftalıgız basından beri gidiyorum.