Sinemarya58 Anlayan yorum yapabilir mi 1 kilo ve 33 cm olmuş doktorum dikkat etmen lazım dedi ilaç verdi Progestan
tugcesakzci Sinemarya58 25. haftadaysan kilosu 1663 gr ise biraz fazla olabilir canım ondan dikkat etmen lazım demiş olabilir. Şeker yüklemesi yaptırdın mı
Ustunneliff Sinemarya58 fl bebeğin boyu 7 ile çarpıldığında boyu çıkar ve boyu 25+2 haftaya uyumlu kilosu 1 kilo 663 gr kilosu 30+4 haftaya uyumlu yada bebeğinizin ultrasona göre haftası 30+4 adetinize göre kaç haftalık bebiş
Sinemarya58 tugcesakzci şekerle alakalı bir sorunum çıkmadı canım hastanede çalışıyorum ve sürekli kontrol altındayım aslında şimdi de rapor verdi sancım çok fazla 30 haftayı görürsek şükür edelim dedi
tugcesakzci Sinemarya58 kilosu biraz fazla sanırım bir de. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah şekerle alakalı sorunun yoksa dinlen bol bol sancın için başladı o zaman ilacını da
Ustunneliff Sinemarya58 25. Haftada bir bebeğim kilosu 5 hafta önde doktorunuz adam akıllı bir açıklama yapmadı mı dikkat et dedi de neye dikkat edeceksiniz neden progeston başladı 25 haftalık bir bebeğin kilosu neden bu kadar fazla hiç açıklama yapmadı mı
Sinemarya58 Ustunneliff ilacı sancım için yazdığını söyledi bebek çok iri erken doğum olur dedi 30 haftayı bulursak iyi dedi
Ustunneliff Sinemarya58 kız bide bu nasıl doktor 30. Haftayı bulursak iyi ne demek 🤦🏻♀️ rabbim vaktinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ama bir doktorun bu iriliğin sebebini araştırması lazım diye düşünüyorum
Sinemarya58 Ustunneliff açlık tokluk şekerime bakıldı şeker yüklemesi yapıldı ama hepsi iyi çıktı şekerli bir şeylerde yiyemiyorum zaten
Sinemarya58 Ustunneliff oda anlam veremedi bu iriliğe ben 55 kilo ile hamile kaldım şuan 61 kiloyum ama karnım o kadar büyük ki gören şok oluyor