HelloooMomy Bbk88 ayyy bilmiyorum bunu maalesef. Baya oldu eşim test yapalı. Doktor oran söylememiş sadece düşük demiş. Özelde olduğu için e nabız da görünmez değil mi?
Bbk88 HelloooMomy görünmüyor evet biz de ozele gittik eşime de düşük dedi vitamin verdi siz nasıl bir tedavi uyguladiniz
HelloooMomy Bbk88 ay bize hiç bişey vermedi doktor 🙄 Önemli değil demiş yollamış benimkini. Teeee Allah’ım! Bu ay denicez eğer ovulasyona rağmen olmazsa ya da sağlıksız olursa yine tekrar başka doktora götüreyim eşimi.
Bbk88 HelloooMomy cidden ya ben de dedim uroloji normal diyip sorun uok diyip kadın dogumcu nasıl düşük diyor anlamadım ama esimjn sperm sayısı yüksek sadece ileri hız hareketi az dedi vitamin verdi 32 olması gereken değer 19 o da yükseliyor mus Allahtan❤️ Bence sizde gösterin bir an önce ona göre vitamin verir zaten düzgünse içiniz rahatlar ❣️❣️ ama siz bilirsiniz 🩷
HelloooMomy Bbk88 doğru diyorsunuz yaaa ben bir boş gebelik geçirdim. Sebebi bu bile olabilir. Eşime söyleyeyim baktiralim tekrar yaa ihmal edilmemesi gereken bir durum☹️
mombarbie_ _Mother_ bu şekilde ilerlerse 3gun yumurtlamanin 10.gunu gebelik testi yapabilirsin gebelik öncesi koyulasmaya başlıyor olabilir
_Mother_ mombarbie_ anladım canım teşekkürler testi yapmaya devam edim o zaman çatlamadan sonra baya silikleşti 2. Çizgi bende tekrar yumurtlama olmaz diye testi yapmayı bırakmıştım 4 gün sonra bugün yapmak istedim bu şekilde çıktı bir kaç gün daha tekrarlar dediğiniz gibi yaparım o zaman