Mercan_35 _Mother_ aynen bu ay karışığım ben inan bende çözemedim bat 9 du ortaya karışık bir ay geçiriyorum sonu iyi olur inşllah 😬
Mercan_35 mombarbie_ @_Mother_ verdim kızlar kan,idrarda istedi doktor yarın gidicem.. Beta 0 hamilelik bu ayda yok 😔 Adet olamadım ama ona bakıcak.. Kimyasal gebelik dengemi bozdu ya herkese şifalar diliyorum🤲🏼✨ Adet olunca devam 😂
mombarbie_ _Mother_ aman sağlıkla zamanında olsun da kuzum 2 gündür hastanede yatıyordum ömrümden ömür gitti hep hayırlısını dileyin Rabbım zamanı gelince kısmet eder
_Mother_ mombarbie_ ayyy canım çok geçmiş olsun ne oldu ki hep sana dua ediyorum ben sağlıkla alsın kucağına diye mühim bir durum yoktur inşallah
mombarbie_ _Mother_ sancilarim varmis 1 cm acikligim varmis durdurmaya çalıştılar ömrümden ömür gitti
Esraynk mombarbie_ https://hizliresim.com/7kqxho8 Kusura bakma 2 gündür seni rahatsız ediyorum anlamadım çok o yüzden soruyorum bu gun t çizgisi siliklesti diğer günlere göre neden acaba
_Mother_ Esraynk merhaba canım bütün testlerini sırasıyla dizip atarmısın ilk yaptığın günden beri yumurtlama gördüm mü bide hiç yoksa hayla devam mi
_Mother_ _Mother_ Esraynk bak benim ismime tıkla senin isminden önce ki ne orda testlerim var ordan da bakabilirsin
mombarbie_ Esraynk bu gibi durumlar genelde sıvı alımını kaynaklı oluyor testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesin ayrıca hergun aynı olmayabilir koyuluk önemli olan pik görmek onun dışında hergun değişebilir koyuluk
Esraynk _Mother_ https://hizliresim.com/7kqxho8 Adetim bittikten 11 gun başladım ben test yapmaya ilk defa bu testi yapmaya başladım . Test bu kadar sadece sıvı aliminida 2 saat önce biraktim
_Mother_ mombarbie_ kaç haftalıksın canım peki rahim kaslarını gevşetecek şeyler mi yedin veya yaptın acaba
mombarbie_ _Mother_ yani bilmiyorum sancilarim varmis öncesinde de kaburgama toplaniyordu bebis daha 33 haftaligim erken baya evde çok iş yapıyordum birde ailemiz hep rahatsızlandı işimiz gücümüz rast gitmiyor strese girdim o tetikledi sanırım
_Mother_ mombarbie_ çok geçmiş olsun canım bu aralar dilenmeye çalış en azından 35. haftayı devirirsin inşallah bende 37+0 da doğum yaptım hafta olarak da geriden geliyordu ciğer gelişimi önemli 2600 gram doğdu ama kuveze falan girmedi mesela ciğerleri iyi gelişmişti benim de 34 haftalık iken sancılar başlamıştı nst de düzenli 4 tane doğum sancısı çıkıyordu öyle böyle 37 ye kadar dayandık işte suyum geldi doğum başladı benim açılma yoktu ama hiç stres kaynaklı da oluyor aynen benim öyleydi çünkü çok dikkat et stres yapma kuru incir ve hurma yiyorsan şu aralar yeme rahim duvarını inceltiyor çünkü
Mercan_35 mombarbie_ şimdi nasılsın? Ya selam esması bol bol zikret tatlım,üzerlik,defne,ada çayı falan yak gezdir evde işin gücün rast gitsin inşallahhhh 🤲🏼💞 Birde çok iş yapma bırak dağınık kalsın :)
_Mother_ Esraynk geç başlamışsınız adetleriniz düzenli mi bide kaç günde bir oluyorsunuz bu testlerde yumurtlama yok daha devam edin yapmaya siz yine de
Esraynk _Mother_ 27-31 gun içinde oluyorum genellikle Adetim düzenli tarihlerde oluyor daha önce düşük iğnesi olduğum için 6 aydır olmayınca bu testi yapmaya başladım ama anlamıyorum fazla sizinkilere bakarak artık anlarım herhalde
_Mother_ Esraynk 27/31 aradı adet oluyorsanız ve adetten 11 gün sonra başlamış iseniz acaba kaçırmış olabilirmisiniz adetten hemen sonra başlamak önemli o yüzden bazen adetten hemen sonra da yumurtlma oluyor çünkü siz yine de her ihtimale karşı testi yapmaya devam edin buraya atın sonuçları anlamaz iseniz yorumlarız mesela benim döngüm bu aralar 34 gün sat tarihim 21 Aralık adetten sonra 16. Gün yumurtlama gördüm 9 ocakta bat tarihim 23 Ocak senin son adet tarihin ne
mombarbie_ Mercan_35 elimden geldiğince dinleniyorum çok sağol canım vallaha ailecek şu günleri geçirip hayırlısıyla kurtulursak rabbimden daha da birsey istemem
Pharmgirl Mercan_35 canım meraba kasımda kımyasal geçirdim bende sizin yumurtlamanız normale döndü mü?