HelloooMomy mombarbie_ canımmm burda daha belirgin sanki. Telefonum kötü çekiyor yaaa. Ay şimdi hiç usenmicem makina ile cekicem ahahaha ama saat ilerliyor yanıltabilir diye korkuyorum. Bu testi ilk 15 dk içinde cektim
HelloooMomy mombarbie_ eşim alacak bugün 4 test daha 😂 Nöbetçi eczaneye gideceğiz. Ay duramam ki bu ay. Ovulasyon testi aldım denedim yaaa. Reglimin son gününe kadar test yaparım artık😂
mombarbie_ HelloooMomy heveslendirmek istemem ama 2.cizgi var pembe kuruma çizgisi böyle olmaz aslında yarın sabah tekrarla netlesme olursa acile kan vermeye gidersin
HelloooMomy mombarbie_ yarın mı 🥲 Bekleyemiyorum ki ben. 😂 Birazdan gidip kan vereceğim. 😂 İnşallah kapalı değildir
_Mother_ Yes_mom0 ilk pik kaç gün önce oldu sanki pembe taraftaki daha koyu gibi geldi bana çatlamış gibi duruyor
Mercan_35 Yes_mom0 çatlamış gibi yapan ama çatlamamış yumurta 😂 yaramaz afacan yumurtaaaa değerlendir ne olur ne olmaz 👶🏼
HelloooMomy Mercan_35 mombarbie_ Kızlar hep birlikte bekledik. İlk size söylemek istedimmm. Pozitiiiiiiiifffffff ❤️😍😍😍 7.68 değerimmmm❤️
Mercan_35 HelloooMomy ohooo kan bile vermiş hatun 😂 ben uyudum sabah yaaa kalkamadım test gördüm rüyamda hep Hadi inşallah müjdeli haberini bekliyoruz 💞
Mercan_35 Yes_mom0 olur bacım hemde süper olur çünkü bu afacan yumurtaların napcağı belli olmuyoreeee👶🏼
HelloooMomy Mercan_35 ahahahaha askim heyecanlandım azcık gölge görünce 😂😂😂 Sonuç çıkmamış daha 15dkya çıkar 🥲
HelloooMomy Mercan_35 kız bende hep test pozitifler görüyorum bilinçaltı bize oyunlar oynuyor ahahahah
Yes_mom0 mombarbie_ hasta olmadan önce hep saat 15:30 da yapardım 4 gündür 13:30 yapıyorum çatlamış mı
mombarbie_ HelloooMomy gözün aydın canım çok sevindim yılın son gününün en güzel haberi 2 gün sonra aynı yerde aynı saatte tekrarla testini sağlıkla ilerlesin inşallah 🫶🏻🤍🤲🏻🧿
Mercan_35 HelloooMomy yaaaa işte bu ya🥳🥳🥳🥳🥳🧿🧿🧿🧿inşallah sağlıkla ilerler kucağına alırsın tatlım ya çok sevindim gözün aydın olsun👶🏼 Bende beklemedeyim bakalım süpriz olurmu ne olur bakalım 👶🏼💕