HelloooMomy mombarbie_ aaaa ben 3 gündür onlarla test yapıyorummm. Çıkmadı hiç bişey üzülüyordum 🥲 Pemi bugün regle 6 gün var. Tansiyon düşüklüğüm ve ara ara göğüslerimde sızlama var. Bugün erken gebelik testi yapsam çıkar mı canımm?
mombarbie_ HelloooMomy şuan hiç deneme sabah yarin ilk idrarla dene çok yeni olunca akşamki idrarla bile gorunmeyebiliyor
HelloooMomy mombarbie_ prodoctor var evde iki tane. Önce İnnovita testleri bitsin diyip onları yapmıştım 🤭😬 Ah yaaaa çok üzüldüm
HelloooMomy MNesemm canım yine baya silik bir kaç güne bence olgunlaşır ama mombarbie daha iyi anlıyor 🥲❤️
HelloooMomy mombarbie_ tamam yarın sabah deneyeyim o zaman 😍❤️ Bugün tansiyonum hep düşük yaaa. Ama önce ki hamileliğime göre bunda sadece akıntım yok ve göğüs hassasiyetim o zaman ki kadar fazla değil. Kafam çok karisiyor böyle olunca.
adaytomomy  arkadaşlar ovulasyon testimde yardımcı olur musunuz en sondaki bugün yaptığım acaba yumurtlama mı?
mombarbie_ MNesemm linkin açılmıyor rica etsem Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
mombarbie_ HelloooMomy bende de tansiyon düşüklüğü hissiyle başlamıştı belirtiler umutlandırmak istemem sabah Bi yapın bakalım
HelloooMomy mombarbie_ inşallah canımm. Elimdeki bir testi yaptım yine dayanamayıp. Negatifti. Yarın sabah yine denicem. Tansiyonum 10-6 11-6 gördü bugün. Hasta falanda değilim. İnşallah canım yaaa dua et noluuur 🥲🥲🥲🙏
Mercan_35 MNesemm kuzum bu testleri numaralandırsan daha iyi anlaşılır gibi🧐 @mombarbie_ baksın bakalım
mombarbie_ MNesemm henüz yumurtlama yok hergun 1 adet aynı saatte ve 2 saat öncesinden sıvı alımını bırakıp yapman lazım net sonuç alabilmen için
Mercan_35 @mombarbie_ @HelloooMomy miratech erken gebelik testi aldım yok çizgi falan yaf 🤨🧐🧐🧐🧐🧐 şaşı oldum bakmaktan. Kaset test bozukmuydu neydi 😭😭😭😭😭 https://mutluresim.com/image/nTh1iC
HelloooMomy Mercan_35 ben bir gölge gördüm amaaaa bilmiyorum 🥲 Yarın sabah ikimizde yapalım testlerimizi ❤️