_Mother_ mombarbie_ bide birşey soracağım efekt çizgi de koyuluk yok ise onu köyü yapmaz demi o şekilde göstermez
Handesel _Mother_ Bu testlerde bir çizgi oluyor zaten içte gölge gibi eğer gözle görülürdü pembe çizgi var ise pozitif oluyor diğeri gri gölge gibi ise negatif
_Mother_ Handesel anladım canım peki teşekkürler bir kaç gün sonra tekrarlayacağım zaten şuan biraz erken oldu
_Mother_ mombarbie_ o zaman ben yine de umutlanmim pazartesi günü çıkacak sonuca bakım yarın sabah şayet tekrarlamazsam 😂😂
mombarbie_ _Mother_ vallaha ben çok silik öğrendim beta 23 tu 10.gunumde ertesi gün yine evde tekrarladim testi daha da belirginlesmisti 1 gün bile belirginlestiriyor
_Mother_ mombarbie_ o zaman yarında yapim evin altı eczane dolu zaten teste sorun yok 😂😂 her seferinde farklı eczaneye gidiyorum zaten neyi zorluyor demesinler diye 😂😂
_Mother_ mombarbie_ bende ilk gebeliğim de test yaptım 1 inde çok çok silikti diğer 2 sinde hiç çizgi yoktu 2 gün sonra kan verdiğim de 36 çıkmıştı o yüzden dediğiniz gibi 1 gün bile fark olabilir
hayalmasal mombarbie_ merhaba bende ovulasyon testi aldim aynı marka innovita sadece çatlama gününü değerlendirmeyi düşünüyorum hamile kalabilirmiyim acaba
Mercan_35 @mombarbie_ benim yumurtaya ne oldu yahu🥴 Kahverengi kanamam var az az geliyor.Bu ay elendim sanki 🤷🏼♀️ Pzt.si doktora gidicem🤕 https://mutluresim.com/image/nuduSC
Mercan_35 mombarbie_ Benim 18 aralık tahmini bat… Hiç anlamadım tatlım ya 13 aralıktan beri kahverengi lekelenmem var..çok az ve hafif ağrılı🤷🏼♀️ Hormon testi vereyim muayene olayım diyorum :/ Regliye kadar bırakmıcam ama ovu testini👍
mombarbie_ Mercan_35 Bi muayene olsan çok iyi olur miyom kist vs varsa gebe kalınca sorun olabiliyormuş
mombarbie_ Mercan_35 gebelik planlaması öncesi Bi görünmek gerekiyor açıkçası hem folikasit felan baslar sağlıklı bir bebise sahip olursun i mom omega öneririm bende gebe kalmadan önce 1 ay onu kullandım şuan 7 aylık hala içiyorum
Mercan_35 mombarbie_ evet var o bende tüp bebek doktorun vermişti ama düşük yapınca bıraktım. Gyno ferro sanol demir onu içiyorum folik asitte var içinde..demirim düşük biraz.. Katılıyorum bi muayene olmam lazım 👍
mombarbie_ hayalmasal şans ilk denemede pes etmeyeceksiniz birkaç ay denerim catlamahi derseniz deneyin tabi
hayalmasal mombarbie_ çatlama 12 saat sürüyor deniliyor 12 saat içinde ilişki olsa tutma tahmine göre yüzde 90 neredeyse deneyeceğim bakalım
_Mother_ mombarbie_ bunlar ilk 5 dk içini açıp bakmak istedim tırnağım battı test çöp oldu 😅😂😂sonrasini bilmiyorum ama negatif gibi duruyor