abnw Kızlar gebeliğim basimdan beri alfamet kullanıyorum, kullanmadan önce tansiyonum yüksekti ama şuan ilaç kullandığımdan beri normal. Bu şekilde olup normal doğum yapan var mı??
Melikeky abnw günde kaç tane içiyorsunuz alfamet doktorum banada verdi ama korkuyorum daha önce ölen bebeklerim var da 🙁
Umutku abnw Öncelikle geçmiş olsun bende 12.haftamda başladım 1 2 3 derken en son 4 e çıkardık yine tansiyonum 15 16 18 lere çıkıyordu en sonunda 35.haftada bebeğimi almaya karar verdik çünkü ikimiz içinde risk oluşturuyordu sonrasında 11 gün küvezde kaldı şükür şimdi 83 günlük olduk bile
bskts26 abnw ben de 35.haftadan itibaren kullanmaya başladım günde 2 tane ama ben de preeklampsi çıktı
Melikeky abnw yani öyle söyledi doktorlar yüksek tansiyon ve kan pıhtılaşması olabilir dedi tüp bebekti zaten benim sonra kürtaj olmak zorunda kaldım. hatta dün yine tüp bebek transferi oldum şuan tansiyon yüksekligi ile yine ugraşıyorum sabahtan beri sarımsak limon nar ekşisi yapmadığım şey kalmadı 2 tane de alfamet içtim en son 13-10 a düşürebildim inşallah gece bi sıkıntı olmaz pozitif sonucu alıp sag saglim kucagımıza alabiliriz inşallah 🙏😔
abnw Melikeky Alllahim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah kuzum, mutlulukla sonlanir inşallah sureciniz🌸🌸
Melikeky abnw aminn inşallah hepimiz sag salim alırız kucagımıza 🙏🌸 sen kaç tane içiyosun günde bide kaçıncı haftadan itibaren içmeye başladın ben ayrıca kan sulandırıcı igne de yapıyorum ama hemen düşmüyor sanki anlamadım kaç olursa riskli tam anlayamıyorum yada bişeylere özellikle dikkat ediyomusun😕
abnw Melikeky ben 9. Haftada başladım ilk hafta 3 taneyle başladım 13 8 lere 13 9 lara düştü, 10. Haftamdan beri gun de 4 tane içiyorum şuan genel olarak 12 8, ama bazen 14 ve 9 ları görüyorum, oda sanırım ogun yediklerimden olabilir
Melikeky abnw hm anladım benimde bugün bi 14-10 oldu ama hemen sarımsak falan yedim şuan 13-9 oldu 2. Alfameti içtim gece de alarm kurdum bi yine ölçerim diye inşallah daha fa yükselmez artık bende takip edicem sürekli mecburen bi pozitif sonuç alabilirsem inşallah 🙏😕
Melikeky abnw şuan transfer oldum daha sadece 3. Günüm daha pozitif sonuç almadım ama bundan önceki hamileligimde en başından beri yüksek çıkıyordu hep 😕
3premsesinannesi abnw 4×1 alfamet kullanıyorum bende 5e yükseltecekler bu gidişle tansiyonum 150 oluyor sürekli yükseliyor düşmüyor bazen baş agrim cok siddetli oluyor 27haftalık olduk daha once erken dogumlarim var erken dogum yaparsan sezeryana aliyorlar ama son haftalara kadar gelir ve sancilarin cikar acilman olursa normal dogum yapabilirsin ama ben malesef hep erken dogum yaptigim icin acil sezeryana aliyorlar daha onceki gebeliklerimde 34 haftada gelisim geriligi ve plesenta yaşlanması nedeniyle erken dogum yaptim 28haftada tansiyonum 200e cikti düşmedi acil dogum yaptim 26haftada dogum yaptim gozlerim görmüyordu şimdi şükür 27haftayı gördüm bu hamileliggimde zor ilerliyor bazen haftada 3 gun hastanedeyim en son 1hafta hastanede yattim tansiyon düşünce birakiyorlar ama düşmezse kötü alfemet icince düşüyor şükür 🙏 26haftada dogan kizim vefat etti 8.gün küvezde inşallah bu hamileligimde 30haftayı geçerim 🥰👼🙏
abnw Melikeky inşallah buraya güzel haberlerini yazarsın kuzum, Allahim tez zamanda pozitifi görmeni nasip eder inşallah
_mustafa_yasemin 3premsesinannesi iyi geceler tüm gebeliklerizde preeklampsi mi geçirdiniz acaba,eğer öyleyse sebebi araştırıldı mi
3premsesinannesi _mustafa_yasemin merhaba evet 3ündede gecirdim bu 4.bunda ilk haftadan belli yüksekdi hipertansiyon olarak bende kalmis malesef tansiyon hastaligi kaldi bende simdi 27+2 haftalik hamileyim yarin dogum olabilir bebegin gelisimi durmus 25 haftada nedeni yarin detayli ultarasonda cikacak koraspirin kullanmama ragmen kan pihtilmasi var bence ondan olabilir 1350gram olmuş yaşar dedi doktor inşallah 🙏🌸👼
_mustafa_yasemin 3premsesinannesi maşallah kilosu çok güzel, benzer şeyler yasamisiz bende 31 ocakta kızımı gebelik zehirlenmesi yüzünden 30 haftalık dünyaya getirdim maalesef 2 gün sonra kaybettim 1050 gram doğmuştu, sonra pıhtılaşma testleri yaptırdım pıhtılaşma çıktı şimdi 27+4 günlük gebeyim coraspin+clexane kullanıyorum.tansiyon kalıcı olması henüz hiç yükselmedi ama böbrekte büyüme kalmış o yuzden protein kaçağı var az da olsa o takip ediliyor çok korkuyorum yine aynı seyleri yaşamaktan.insallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi sizde