Aysegulll54 cennetb Valla 1 tane daha bebem var 1 yaşına girecek zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum oğlumda da hiç geçmemişti anlayamadan doğuracağım gibi 😅☺️
umaydurununannesi cennetb havalar sogumadan halı falan yıkayayım dedım bugun onları yıkadım kızımla bırlıkde 2.5 yasında bu aralar bıraz huysuz zaman akıyo bı sekılde
Mavi_rella cennetb son zamanlarda rahmimde sancı oluyor bilmiyorum braxton hick kasılmasıymış galiba tamda bilmiyorum ama doktor herşey yolunda demişti.
Seniz6774 Aysegulll54 bana da sanki hiç zaman gecmiyormus gibi geliyor şubat ayı sanki yıllar sonraymis gibi hiç gelmeyecek gibi . Benimde 3 yaşında oğlum var . Sizin biraz daha zor olur kuzunuz daha 1 yaşında Allah hepimizin yardımcısı olsun 🌸
Aysegulll54 Seniz6774 Evet daha çok küçük ama rabbim bir şekilde kolaylığını verecek inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun
cennetb Mavi_rella bende yarın gidicdm en son detaylı ya gitmiştim çok hareketi 1 haftadır artık hissediyorum baya baya taşıncaz bizde ev bakıyorum bemde anca taşınırım çocuğum eksiğini alırım doğuma giderim😂