melike81_ esmerrmm aynen ayneeen follide bırakdım 3 ayım doldu çünkü vitamin desen balık yağı bilmem ne miğdem kabul etmiyor direk ne varsa cıkarıyor özele gidiyorum 700 lira verdm ilaca bide ona acıyom
esmerrmm melike81_ olsun üzülme para gider gelir feda olsun size onemli olan senle bebegin iyi olması 🥰
Zehraargan esmerrmm Bana anca 20. haftadan sonra fayda etmeye başladı. O süre zarfında 7 kilo vermiştim, prilam da 20. haftadan sonra fayda etmeye başladı en azından gece prilam içince gündüz bir şeyler yiyebiliyorum
aybukelii1 Ben 27 haftalık hamileyim ve 2haftaya kadar 2 tane içiyordum ilk zamanlar 3 içiyordum şimdi 1e düşürdüm düşün 7 aylığım ama içmeden yapamam bence başka doktora gitmelisin aksine benim doktorum içinde vitamin var kullanmanda sıkıntı yok dedi
SusamTanecigi esmerrmm ilk gebeligimde bulantı ilacı yazdı doktor icsemde kusardim sonrasında zofer yazdı onu kullanınca kusmalarim azaldı bence bir sorun
esmerrmm SusamTanecigi galiba zofer biraz daha agirmış , ilk hamilelikte prilamla idare ettim bundada ederim insallah