Karatassukran Kızlar 39 haftalık hamileyim cuma nişanım geldim 2 cm açıklık var dendi dün doktora gittim sancı çıkmadı sancı falan yok zaten dayanacak gücüm kalmadı herğün yürü yürü ayaklarımın altına jilet atılmış gibi agrıyor psikolojik olarak artık çöktüm içimden aglam geliyor sürekli 🤦♀️sizce buğün suni sancı ile dogum istesem yaparlarmı yada yaptırmalımıyım
Gokkusagivemucize Karatassukran biraz daha sabır 💟 en güzeli bebeğin kendi gelmek istemesi ve inan en dayanılır sancı kendi sancın. Düşünmemek için kafanı dağıtacak şeyler yap ki doğumun bu kafayla başlamasın 🎈
Karatassukran Gokkusagivemucize kafa dagıtmak için tabiki yapıyorum her an her saniye yapamıyorum oturuyorum bi duygusallık geliyor aglama hissi geliyor ne bilim ya yine çok saol rabbim herkese cocugunu sag salim kucagına almayı nasip etsin inşallah 🙏🤲
Gokkusagivemucize Karatassukran sıcak suda otur akşamları. Beline su tut. Yan yan merdiven in çık. Sperm de rahmi açıyor. Eksiklerini tamamla, bebeğin eşyalarını elden geçir 💟 bana da dua et sağlıkla büyüsün de gelsin 🤗