imeaeb Baby_hurma Kendi kıyafetlerimden farklı olarak hassas modda kurutuyorum bir sorun yaşamadım olacağını da düşünmüyorum
guzelanne01_ Baby_hurma bende aynı sorunlayım alsammı almasammı kimi diyor alma zararlı kıyafetler küçülüyor kimi diyor al çok iyi çok kararsız kaldığım tek şey
Feslo Baby_hurma ben de çok kararsızdım ama bi tur normal asarak kuruttuğumda uçuşan tozları görünce çok rahatsız oldum. ne kadar etkisi var bilmem ama içim rahat etsin diye kurutma makinasına atmadan önce iyice filtre ve iç haznesini temizleyerek kullanıyorum şu an.
2kuzu1annee Bence asıl kurutma makinesinde kurutmak çok sağlıklı toz tüy ne varsa alıyor hemde sıcak buhar verdiğinden ütülü gibi sıcacık çıkıyor
Baby_hurma Kurutma makinası kullanıyorum ama bebek için ilk yıkama yapıcagım için kararsız kaldım.herkes birşey diyor kimi oneriyor kimi onermiyor
Baby_hurma guzelanne01_ benım evimdr var fakat evet bası kıyafetleri zamanla küçültebılıyor ama çok memnunum hiç dıftıklenme olmuyor havlular yumusacık oluyor.bebek kıyafetlerinden kararsızım
Elizbusra Bende evde Arçelik var bende 1 ay sonra hazırlıcak yapcam malum hem kış hemde dısarda cok fazla toz var kurutma makinasıne atmak istiyorum ama ceker mi diye korkuyorum