Cceylann01 neslihanshn uygun pozisyonda ise bebek dr tahminde bulunur canım benim 11+4de tahminde bulundu değişmedi
tugba_2365 neslihanshn ben 13te ikilide daha küçük biraz daha bekle ama duruş kiz gibi dedi. 17yi bekleyeceğim merakla
MadamSLN neslihanshn 13. Haftada öğrendim %90 kız dedi ama doktorum bu haftalar yanıltıcı olabiliyor dedi. 16.haftada baktı kız dedi. Ben yinede detaylı ultrasonu bekledim alışveriş için. Ordada kız denildi.
Esrac96 Haftada netleşti. 12. Haftada yüzde 70 erkek yüzde 30 kız demislerdi. Erkek olduğu kesinlesti
Mom_83 İlk tahmini 17. Haftada söyledi detaylıda daha net olur demişti doktorum ama 17de söylediği değişmedi neslihanshn
Selooooooo 10 .haftada söyledi doktor 2. 12. Haftada söyledi bence bebeğin duruşuna göre ve doktora göre değişir kimi doktor 16.hafta ve sonrasında söylüyor
gokcecicek haftada belli oldu, doktorum asla yanılma payım olmaz dedi ve doğru çıktı. Prensesim geliyor 🌸
Srfclkkl Benim ki 15+6 da gösterdi bu zamana kadar göstermedi hiç herkes kızsa göstermez falan diyordu erkek çıktı