Minnakkurabiyeveannesi27 Aslihandd Oğlumda 16 haftalık iken hissetmiştim kızımda ilk 20-21 gibi hissetmeye basladim
2prenses_masal-oyku Aslihandd ilk kızımda 22 23 falandı sanırım bu kızımda da 16. Haftada balık baloncuk gibi hissettim ikincide daha erken hissediliyo derlerdi doğruymuş ilk bebek olduğundan dolayı onu biraz geç hissedebilirsin şimdi 30 un içindeyim resmen can yakıyo
07sudeeee Aslihandd bende 19+3 haftadayım oğlum olucak ama bende hisetmiyorum sabırsızlıkla bekliyorum
e_blue_sky_a Aslihandd 19+5te hissettim. Ama tek hareket. 20de günde 2ye çıktı. 21de ve 22de çoğalıyor hem şiddeti hem de sayısı.
Esraabbaa Haftanın sonuna doğru hisseder gibi olmuştum gaz mı anlamamıştım. 20. Haftanın başlarında tam hissettim sonradan anladım gazla bebek hareketi arasındaki farkı. Şimdi 22+1 olduk resmen dışardan görünüyor ama genelde düz yatınca oluyor bu hatta eşim karşı koltuktan gördü resmen 😍 ama her gebelikte farklı siz de yakında hissedersiniz merak etmeyin
Aslihandd Elimi koyduğum zaman bi dalgalanma gibi hisler oluyor bide karnım sürekli pıt pıt atıyor tabi elimi koyunca hissediyorum bunu
Esraabbaa Aslihandd o pıt pıt atma hep var o değil de yani böyle daha içerden oluyor zaten daha iç derine dokunur gibi
_06ogretmenanne İlk gebeliğim bende 20.haftada hissettim. Endişelenmeyin herkeste farklı seyrediyor bu durum 🫶🏻