Cinsiyettahminidolunayes Nurrr0006 komik olan ne Burdan arkadaslarinda var ve bende ucretle baktirdim ne olmus tercih meselesi Baktirmazlar olur biter sen niye dert ettin
Aysimal0 Cinsiyettahminidolunayes 2 tane arkdasıma baktın sen 2 sınıde yanlış söyledin kafandan uydurma yanlış hislerine ücret istemen çok komık gerçekten burda gırgır olsun dıye birbirimize baktırıyoruz sen allaha şirk koşarak insanları sömürme peşindesin yazık acıdım sana kız bu kadar paragöz olma bence duygular böle oraya döküldü yuj ya
Asyaegemenmom Cinsiyettahminidolunayes ne için ücret istiyorsunuz hislerinizin bedeli için mi 😂😂 gerçekten hiç bir gerçeklik payı olmayan şeyler için maddi amaç gütmek komik bence ona gülmüştür Merve hanımda
Cinsiyettahminidolunayes Asyaegemenmom valla cok var boyle hesap Hatta cinsiyet planlamasi dahi yapan var İnsanlar demekki talep ediyo
Aminealeyna Cinsiyettahminidolunayes inandigimizdan değil merakimizdan soruyorduk zaten bunuda ticarete doktuyseniz ne dicemi sasirdim zaten %50 sansiniz var onada parami istiyorsunuz. Peki bilemediginizde para iadesi yapicakmisiniz
Nurrr0006 Aminealeyna bilse kendisi başkasına parayla baktirmazdi öyle yazmış niye kendininkini bilememiş
Cinsiyettahminidolunayes Aminealeyna herkes inanmiyorum yazar inanir :) Gerci ben inandim tahmin sekti
Aminealeyna Nurrr0006 bide oyle bi yazmiski artik ucretle bakicam diye merak iste bizimkide burdan onun soyledigi cinsiyetle zaten gidip alisverise cikcak halimiz yok. Merakimiz gitsin diye sormustum. Sormaz olaydim 😂
Nurrr0006 Cinsiyettahminidolunayes bilmiyomuşsun öğrenmişsin tamam canım:) ama hamile insanların duasını almak varken neden paraya dönersiniz onu anlamam yani insanlar zaten özele gidip öğrenecek durumu olsa sana sormaz brdan
Aminealeyna Cinsiyettahminidolunayes tabiiki bunlara inanacak kadar cahil degiliz bugun anneme bile sordum ben sence ne gibi duruyo diye annem bildigindenmi sanki sadece meraktan doktorlar ne gune duruyo yoksa
Aminealeyna Cinsiyettahminidolunayes Tabiiki yinede birsey diyemem kendi tercihiniz yolunuz acik olsunne diyim baska
Cinsiyettahminidolunayes Nurrr0006 nedenini kacirmissinix Zaten dua icin bakiyodum ve ne kadar hamile duasi eden varsa duada ediyordum Ama oyle insanlar gördüm ki burda Emegin karsiligi yoksa eminim ki bos seviyeli davranan bile olmuyor
Cinsiyettahminidolunayes Aminealeyna canim vallaa inan ne insanlar var Ne kişilerle konusuyorum He parayi Bana kendi soran bile var Hediye yollmak isteyen Cinsiyete asiri onem veren Ne kişiler var bilsen Ben burda zaten asla parali bakmadim sahsi hesabimdada
Nurrr0006 Cinsiyettahminidolunayes post başlığını düzenleyip ücretli cinsiyet bakılır yazsaydınız keske ben de başlık için geldim yorumları görünce çok şaşırdım yani tepkim de ondandır yoksa kimseyle derdim yok
Cinsiyettahminidolunayes Aminealeyna yalancisin demedim Kendimi belirttim inandım cunku burda da cok populer bi arkadasti Sonra tahmin tutmadi ama hala konustugum bi arkadasim
Cinsiyettahminidolunayes Aminealeyna burdan bana yazmasalarda olur tek uygulama bu degil Cok yazan var hesabimda Burasi ikk gunden beri oldugum icin kiymetli Hamileliğim adina