Sevinc-Berna87 Sorun başlikta kizlar adetime 15 gün var idrarda belli okurmu gebelik ilk ilişkimden 10 gün gecti yumurtlamada 28 deydi
tugcesakzci Sevinc-Berna87 yumurtlamanız yeni olmuş daha 12 gün falan beklemeniz lazım. Yumurtlama günü öncesi olan ilişkilerde gebelik mümkün değil tıbbi olarak. Yani testte çıkmaz reglden 2 3 gün önce yapın o zaman varsa çıkar. Tabii yumurtlama dönemi ilişkiye girdiyseniz
Gezenlady Sevinc-Berna87 ben iki gebeligimdede adetime üç gün kala ögrendim erken testler varya bıraz pahalı 100/150 falan onlardan dene bi kaç gün kala inşallah istedigin olur 🙏🏻
Sevinc-Berna87 tugcesakzci anladım canim iki kere yumurtlama gördüm 23 de ve 27 de cikmaz yani diyorsun 15 gün kala
tugcesakzci Sevinc-Berna87 15 gün çok erken canım çıkmaz döllenme gerçekleşmemiştir daha ortalama 12 gün yumurta sperm döllenme süresi var zaten.
Yasemincee26 Sevinc-Berna87 normalde yumurtlama gününü değerlendirdiysen 12 gün sonra çıkar. Yani ,23 ünde gördüğün yumurtlamanın üzerine 12 gün ekle o gün test yap
Burcu__0506 Sevinc-Berna87 benim adetime 4 gün vardı negatif çıktı adetım 1 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı
Sevinc-Berna87 Napiyim öyle heycanliyimki yaaa ama kasiklarimda batma ve ara ara kasik agrisi var bakalcaz
irmnayk2 Adet gecikmesinin 10.gununde yapın diyorlar ama bende galiba erken dollenme olduğu için adetimin ustunden 3 gün geçtiğinde verdigin kan testinde beta hcg 1018 çıkmıştı. Biraz daha beklemenizi tavsiye ederim
irmnayk2 Sevinc-Berna87 bencede bekleyin rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla kolaylıkla büyütebilecegimiz evlatlar nasip etsin