Musculus_sartorius ZeynepSabancay tugba hanimda dogum yapti ama doktor normal doguma girmiyormus, sezeryana giriyormus sadece
_tgb Leylanuray önemli değil. Gerçekten çok iyi bir doktor ve sürekli iletişim halinde olabilirsin☺️ İnşallah sağlıcakla zamanında alırsın bebeğini kucağına
Musculus_sartorius ZeynepSabancay evet ebeler yaptiriyomus. Ama dusununce ebeler zaten 4 sene bu isin egitimini aliyorlar. Onlarinda bi tecrubesi oldugundan doktor girse de girmese de cok onemli degil gibi geliyor
ZeynepSabancay Musculus_sartorius ebeler daha tecrübelidir doktora göre zaten. Ama yine de bilemiyorum ya:/
Biranne26 Exxx ben bi gülbin erola gittim memnun kalmadım da salı günü şehir hastanesinde nigar özgüre gidicem bakalım bi arkadaşımda tuğba yuvança gidiyo memnun oda
Cankiz26 Exxx Eskişehir şehir hastanesi Hüseyin Oğuz yuvanç çok iyi bir doktor tavsiye ederim tek sıkıntısı randevu alıp gitmek mesele
Cankiz26 Yani çok yoğun hastası çok olan bir doktor iyi olduğu için hem bilgili hem tecrübeli hem güleryüzlü ilk defa bir doktordan umutla ve yüzüm gülerek çıktım tavsiye ederim Hüseyin Oğuz yuvanç beyi bir kere gittim tavsiye üzerine gerçekten harika bir doktor tek sıkıntı çok kalabalık randevu alabilmek mesele asker gibi nöbetteyim 182 den sürekli bakıyorum yılbaşından beri ocağın 18 ne kadar dolu delirecem onundan sonra gel demişti randevu alamıyorum 😞
ZeynepSabancay Cankiz26 zaten iyi diye yazılan doktorların hiç birinde randevu yok. Belli yani iyi oldukları
Exxx ZeynepSabancay evet tuğba hanımada bir kere buldum randevu bu ay yok zaten nöbetçiyim demişti randevuyla uğraşmak zor randevusuzda ben gidemem birinci sınıfta oğlum var
Exxx dikişidemi ebeler atıyor o zaman? Yani ebeler bu işi bilse bile ne kadar iyi olur bilemedim. O zaman ebeler baksın herşeye doktorun gelmemesini saçma buluyorum ben ebelerin eline kalmak gibi bir durum oluyor bütün kontrellerini doktor yapıyor sonuçta onunla iletişim halinde oluyosun. Doktor iyi deyip geçiştiriyoruz ama sonuçta doktorun ne kadar iyi olduğu doğumda belli oluyor. doğumdan sonra geliyolarmı peki doktorlar bilginiz varmı?
ZeynepSabancay Exxx demek istedikleri doğum gerçekleşene kadar ebeler ilgileniyor tam doğum anında doktoru çağırıyorlar bence. Yoksa ebelerin dikiş atma gibi bi yetkisi yok
Exxx Özel rahat oluyor bu hafta ümitten randevu alıcam daha önce vişneliktekinde mesut beye gittim ama ona gitmek istemiyorum murat bey ve dilek hanım arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz? Ben murat bey diyorum ama eşim dilek hanımı duymuş eşi eşimin iş yerindeymiş onu arayalım felan diyor. Bende arada kaldım. İnternette felan hiç yorum yok hakkında
Exxx ZeynepSabancay umarım öyledir bende duymadım hiç ebenin dikiş attığını ama doğumda sonuçta kesik felan atılıyo onudamı ebeler yapıyo acaba bunları düşündükçe devletten vazgeçtim
ZeynepSabancay Exxx yok yok muhtemelen benim dediğim gibi. Son anda bebek tam çıkacakken doktoru çaığırıyorlar o ana kadar acil durum olmadıkça doktor gelmiyordur
TimuinMeliskdem Beyzamete murat bey benimde doktorum çok şükür çok memnunum bende acıbademden geçtim ona artık her girdigimizde o parası bu parası istiyo acıbadem tamam Hastane gerçekten çok mükemmel ümit yarı devlet gibi ama bütçe de bi yere kadar
Beyzamete TimuinMeliskdem evet bende bundan sonraki randevüyü Murat bey sen alacağım inşallah memnun kalırım
TimuinMeliskdem Leylanuray yılbaşından önce normal 3 bin sezeryan 3500 dü ama degişecek demişlerdi brnim doğumum martta allah nasıp ederse bakalım ne kadar fatura çıkacak