Melike_4949 Yine kadın cinayeti Bedriye kılıç, erkek çocuklarımizi özenle büyütmemiz gerekiyor kadın çoluğu çocuğu için çalışmış ama kansız kocası öldürmüş 😏😏 vah gidene vah gidene
Civciv_ Melike_4949 izlemez olurmuyum sabahları müge aşkım olmadan güne başlamam😁🧡 bende bedriye olayına çok üzüldüm ama nevregülün ölümü beni daha çok etkiledi. Kesin kız kardeşinin bu ölümde bi parmağı var bakalım onun ölümü nasıl sonuçlanacak
Melike_4949 Moommyyy bende izliyorum çok üzülüyorum gerçekten böyle kansızlar yüzünden ne hayatlar mafoluyor
Melike_4949 mommys1 öyle bir küfür ettim ki tipini görmek bile istemem üç çocuk annesi içki kari kumar herşey var adamda çocukları için durmuş hapiste çürür inşallah
ekc Kızlar hamileyseniz lütfen izlemeyin böyle şeyler ister istemez yaptığınız stres bebeğinize yansır❤️❤️
ekc Melike_4949 Rahat bir insansanız sorun olmaz ama insanlarda o kadar etki bırakıyor ki farketmeden bilinç altına işliyor birçok şey, ben gerilim filmi ya da kanlı filmler bile izlemem. Şuanda sadece sevdiğim ünlülerden aksiyon ya da aile filmleri tercihim🌸
Melike_4949 ekc yok yok asla o tarz filmler izleyemen bende bu olayları da meraktan izliyorum yani öyle strese girmiyorum 🌸
Egemoms1303 Civciv_ ayy o Nazmiye çok fena gözleri fıldır fıldır 🙄 çok pis sonuçlar bekliyorum o olaydan 🧐
Melike_4949 Civciv_ evet oda çok garip bir aile ve olay Nazmiye çok fena hele o saçları 😅😅 babada garip kızı ölmüş boş boş konuşuyor hepsinin kafa bir milyon
Egemoms1303 @Melike_4949 Ayy o mikrop ağzının içinden içinden konuşuyordu ya o zaman tamamen belliydi onun yaptığı 🤬 Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın düşmanıma vermesin çok zor 😐
Melike_4949 Egemoms1303 zaten müge anlı soruyor öfkelenince kendine hakim olamiyorsub diye oluyorum da o gün nasıl oldu bilmiyorum diye ağzından kaçırmış VTR de gösterdiler
Civciv_ Egemoms1303 kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Bi yandan üzülüyorum da kıza küçücük yaşta nasıl ortamlara düşmüş ya 😶