ksegulsenn Arkadaşlar selam , Haftadayım ama bir türlü geceleri uyuyamıyorum. Doktor sol tarafına yat dese de yapamıyorum. En çok düz yatınca rahat ediyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
Memuranne2 ksegulsenn 28+3 benim de sağ yada sol en çok sol tarafa yatmaya çalışıyorum. Düz yatmak iyi değil miş anne bebek kan akımı yavaşlar dedi dr um düz yatma sağ sol fark etmez ama sağa yatarsan mide yanması olur demişti
Belginylmz ksegulsenn sağ sol düz yatiyorum walla şoka yatınca kalbim sıkısıyo nefes almakta zorlanıyorum bu sefer her telden yatıyorum bn
Sevil17 Bende 30. Haftadayım. Bana da sağ ve sol özellikle sola yatmalısın dedi doktorum. Ama hiç rahat edemiyorum. Sırt üstü yatınca da çok rahatsız oluyor bebişim çok hareketleniyor
ksegulsenn Sevil17 evet çok hareketleniyor ve kıpır kıpır , birde mide yanmam çok fazla zaten uyuyamıyorum
beyzzesen Bende 30 haftadayım. Benim doktorum yatış şeklinin bebeğin gelişimine hiçbir etkisi olmadığı ile ilgili çalışma yapıldı o sola yatma tezini çürüttük artık o yüzden nasıl rahat ediyorsan öyle yatabilirsin dedi