Kuzuluanne Arkadaşlar geldi çattı o gün yarın doğumum var önce normal denenecek suni sancı ile olmazsa sezaryene alınıcam, suni sancı ile doğum yapan var mı aranızda ? Nasıl ilerledi kolay mıydı vs lütfen yazın çok heyecanlıyım
Beceriklianne Kuzuluanne acılma vardı ilk oglumda 2 cm . Dr suni verelim baslatalım dedi ö dedikleri kadar kötü degil emin ol. Rabbim sabrını verdi şükür. Oglumu normal ile kucagıma almıştım
hunilimom Kuzuluanne benim iki doğumum da suni ile oldu ikisinde de açılmam vardı 5-6 saatte doğum yaptım ikisinde de
Edaemkl Kuzuluanne 3 cm ile yatisim yapıldı ertesi güne kadar ilerlemedi acilmam sabah saatlerinde suni verdiler ama çok zordu benim için ağlıyorum da artık dayanamıyordum en son eşime beni burdan götür demiştim Herkesin bunyesi farklı oluyor sizin daha kolay geçer inşallah 9 saatte doğum yapmıştım ama çok yavaş ilerliyordu doktor böyle olmayacak sezeryana alacağım dedi yine bir kaç sat bekleyelim dedi ve acilmam 8 cm olmuştu ve doğuma almışlardı 39 haftalık doğum yaptım
Denizezell Kuzuluanne 3 hafta once suniyle dogurdum 4 cm aciklikla 1 saat dolmadan dogdu şükür. Ilk yarım saat normal agrilar girdi sonraki dakikalar cok agriliydi ama anne olmak o duygulu tatmak için degerdi.)
Beceriklianne Kuzuluanne 11 .30 aldım suni sancı aksam 7 de dogum yaptım cnm . İlk zaman cok iyiydim son zaman biraz sıklaştı sancım
Kuzuluanne Denizezell sizinki çok hızlı olmuş rabbim bana da nasip etsin 🙈😁 siz ama kendi sancılarınızla mı gittiniz doktora ?
Denizezell Kuzuluanne sancim hic yoktu suni sanciyla sancilarim oluştu normal sancimla da dogum yapmis biri olarak suni daha zordu ama şükür ki kısa surdu rabbim sana da kolay ve kısa nasip etsin canim