Mhtpmrt Ankara2 bence Gata kesinlikle gitmelisin ben gayet memnun kaldım Dr Özcan dışında bütün drlar gayet iyi
Emine55 Ankara2 canım bürün doktorları çok bilgili ve kaliteli insanlar sıra konusunda öyle bi sıkıntı var artık kimi bulursan hep doğumdada hangi ekip görevliyse o yapıyor ama yani Bnce git devam et bırakma🙂
Ankara2 Bende gidiyorum ama hep farklı doktor oluyor,malisef sabit doktora randevu alamıyorum,özcan hoca hemn bitsin gitsin diye bakıyor ,çok umursamıyor hastayı sanki
Songul Bende gataya gidiyorum ibrahim alanbaya ve cok memnunum cok ilgili ve kibar bi dr ve bebege cok iyi bakiyo yanlizca pazartesileri oluyo sirayida internetten takip edip aliyorum kesinlikle oneririm yani
Mhtpmrt Kaderunsal bende sağlıkçıyım hastalara davranış Şekli üslubuna kadar biçok şeye Şahit oldum hatta kendim de bile. Ve bu doktorla ilgili sürekli bimere şikayet dilekçeleri yazılıyormuş ve savunma yazıyormuş ben demiyorum kendisi diyo☺ Bir doktor olarak hastasına bunu söylüyor size bunu söyleyen bir doktor nasıl güven verebilir ki?
Kaderunsal Mhtpmrt hic duymadım o yüzden şaşırdım.Genellikle hep ozcan hocaya denk geliyorum cinsiyeti vs o soylemisti hep.
Mhtpmrt Kaderunsal doğrudur ben sadece yaşadıklarımı ve gördüklerimi aktardım. Sonuçta hassas bir dönemdeyiz hepimiz doktorunuz ne kadar iyiyse siz ve bebeğiniz psikolojik olarak o kadar iyi olursunuz ☺