Aysedmr Mercimek6273 aksine zayıf bebek kolay doğar kilolu bebek zor olur 3500 ve üstü bebekler kilolu sayılıyor o yüzden doğumları da zor oluyor demişti doktorum
Umutku Mercimek6273 Zor olmuyor canım da bazen küçük oldukları için doğumda yıpranabiliyorlar benim bebeğim de küçüktü bir de çatı dar olursa doğum biraz sıkıntılı olur diye sezeryan olmuştum
2prenses_masal-oyku Mercimek6273 3.720 doğdu ilk kızım normaldi ve kolay oldu sancı çekmek zor biraz sadece ondan sonrası kolay ki zayıf bebek daha kolay olur bence
Azize64 Mercimek6273 oğlumu 2.750 doğdu çok kolaydı 4 saatte doğumum gerçekleşti hastaneye gelen herkes bana hiç doğum yapmış gibi değilsin yorgun görünmüyorsun demişlerdi
nohutkizinannesi Benim ilk kızım 2790gr doğdu normal doğum çokta kolay çıktı geldi canım kim diyor bunu
nohutkizinannesi Erken mi doğacak yani, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız, doğumunuzda çok güzel geçer inşallah 🙏
hunilimom Mercimek6273 benim büyük kızım 3840 Gr doğdu ıkınma hissi vardı ve çok ikinmadim kendini itti ama küçük 3 kilo doğdu ıkınma hissi gelmedi doğru ikinamadim mesela