[silindi] Eda_1234 2. Gebeliğim 5+4 biraz koku hassasiyeti dışında hiçbir şey yok (belki erken diyedir)
Lilysa 38+1im hamileliğin hiç bir döneminde ne bulantı ne de kusma yaşamadım çok şükür sadece ilk trimesterda bas ağrısı ve halsizlik yaşadım. Bu arada bulantim olmadığını duyan herkes erkektir diyordu haklı çıktılar 😊 tabii her hamilelik farklı
Eda_1234 Lilysa darısı bana şimdiye kadar yolunda gitti bundan sonra da aynı şekilde sorunsuz sıkıntısız kucağmıza alırız 😍🥰
Tugce48 Eda_1234 oğlumda hiç bir belirti yaşamadım şu an 3.5 yaşında😅 şimdi ikinciye hamileyim bu daha farklı
biryildiz42 Eda_1234 bend hiçbir belirti yoktu kusma aşerme uyku vs şuan 37+6 haftalığım halsizlik şimdi başladı
Gamzeramo Eda_1234 merhaba canım cok şükür benim hiç bulantim kusmam olmadi sadece bazi kokulara hassasiyetim oldu 21+5 haftalik gebeyim yani gayet iyi geciriyorum bi ara mide yanmam vardi çok şükür oda yok suan
Serendipity16 Eda_1234 10+5’im bir kere kusmuştum bugün 2. Defa kustum bende diyordum hiç kusmadım rahatım falan ama nazar etmemk lazım her gün kusmak eminim çok zordur arada olması da normal artık
asennaa Haftamdayım maşallah diyeyim şimdiye kadar sadece bir kere kustum, şükür ki çok rahat geçirdim.